Terug in uw kracht met de cursus ‘Zeker Bewegen’

Rolf Tijssen (vitaliteits- en weerbaarheidscoach) en Guus Kroes (buurtsportcoach Mens en Welzijn Voorst) hebben weer plannen gemaakt voor een nieuw traject ‘Zeker Bewegen’. Volgende week donderdag en vrijdag wordt er gestart met een ‘terugkomdag’. “Uit de enquêtes na afloop van vorige trajecten bleek hier behoefte naar te zijn. Daarbij bieden we overige geïnteresseerden de kans om gratis kennis te maken met de cursus”, legt Guus Kroes uit.

 

Op donderdag 9 juni en vrijdag 10 juni wordt er een gymzaal in Twello afgehuurd van 09.30 tot 12.00 uur. Alle deelnemers uit het verleden worden uitgenodigd om deel te nemen en men kan binnenlopen wanner het uitkomt. “Het is een laagdrempelige inkoopactiviteit waarbij iedereen oefent op zijn of haar eigen niveau. Zo zullen er mensen zijn die veilig willen leren vallen, die kunnen dat gaan oefenen, anderen pakken eerste het lopen, draaien en keren op. Het is goed om alles weer even op te frissen en te herhalen. ‘Terugkomen om verder te gaan’, zo zou ik het willen omschreven”, aldus Rolf Tijssen. Hij geeft de cursus al vele jaren in de gemeente Voorst en is voor velen een bekend gezicht.

Mensen die de cursus nog niet kennen zijn eveneens van harte welkom. Guus benadrukt dat het een mooie kans is om kennis te maken met de cursus. Er wordt bewust gekozen voor twee verschillende ochtenden zodat iedereen gratis deel kan nemen aan deze activiteit. De donderdagochtend is men te vinden in de gymzaal aan Wassenaar Obdamstraat en de vrijdagochtend in de gymzaal aan de Hietweideweg (voormalig Veluws College).

 

Klik hier om een informatief filmpje over ‘Zeker Bewegen’ te bekijken.

 

Nieuwe cursus start op 30 juni

Enkele weken na de terugkomdag start er een hele nieuwe cursus ‘Zeker Bewegen’ in Twello. Deze duurt 6 weken en start op donderdag 30 juni. Iedere donderdagochtend is er een les van ongeveer één uur. Er start een groep om 09.30 uur en een tweede groep om 10.45 uur. Voor vragen en aanmelden kan men contact opnemen met Guus Kroes via telefoonnummer: 06-40 10 36 11 of per mail: g.kroes@mensenwelzijn.nl.

Guus Kroes (Mens en Welzijn Voorst)
Volg mij via