Zelf activiteiten plaatsen en toevoegen aan de agenda

Organiseer jij binnenkort ook een leuke activiteit in de gemeente Voorst op het gebied van cultuur, kunst, sport, bewegen welzijn of recreatie? Plaats dan jouw activiteit op onze website! Laat de inwoners van de gemeente Voorst en andere aanbieders weten dat er een activiteit georganiseerd wordt. Het toevoegen van de activiteiten is mogelijk nadat je een verzoek tot aanvraag van een account hebt ingediend. Dit account kun je aanvragen door een e-mail te sturen naar info@voorstactief.nl of het invullen van het contactformulier. Je krijgt dan z.s.m. mogelijk een reactie met persoonlijke inloggegevens (let op: er wordt per aanbieder /afdeling 1 account verschaft) en verdere  informatie, zoals een gebruikershandleiding.

Zelf blogberichten en informatie plaatsen

Wil je een vooraankondiging doen en/of informatie plaatsen betreffende een toekomstige of afgelopen activiteit? Ook dit plaatst je zelf . Door in te loggen met jouw persoonlijke account voeg je een eigen bericht toe. Let op: het betreft hier enkel berichtgeving en verdere (achtergrond) informatie over activiteiten en aanbod. Nieuwsberichten van algemene aard, worden verwijderd van de site. Deze kunnen worden doorgegeven aan het Voorster Nieuws; hét nieuws- en advertentiemedium voor de gemeente Voorst.

Voorwaarden: Het plaatsen van activiteiten is geheel kosteloos. Wel geschiedt het plaatsen van activiteiten geheel op eigen risico en ben je zelf verantwoordelijk voor vorm en inhoud. In geval van misbruik of onjuist gebruik kan jouw account worden geblokkeerd.

Aanbod wijzigen of toevoegen

Het doorlopende aanbod zoals getoond op de pagina aanbod, is niet door aanbieders zelf te wijzigen. Dit wordt op aangeven van de aanbieders gewijzigd door het team van VoorstActief . Om als aanbieder goed gevonden te kunnen worden, is het belangrijk om het aanbod up-to-date  en volledig te houden. Jaarlijks krijgen de aanbieders van het structurele aanbod een mail (reminder) van het team van VoorstActief met het verzoek om het aanbod te controleren. Wil je tussentijds aanbod toevoegen, wijzigen of verwijderen stuur dan een mail naar info@voorstactief.nl of vul het contactformulier in.

Voorwaarden: Het team van VoorstActief is afhankelijk van informatieverstrekking van de aanbieders. VoorstActief kan derhalve niet garant staan voor een volledig up-to-date en aanbod en kan hiervoor niet aansprakelijk gesteld worden.