Schoolvolleybaltoernooi voor groep 5 t/m 8

De gemeente Voorst is één van de 30 Gelderse gemeenten, die aangewezen is als official team host voor het WK Volleybal Vrouwen. In aanloop naar het WK Volleybal Vrouwen, worden in de gemeente Voorst diverse side-events georganiseerd. 
Team Voorst Actief organiseert in samenwerking met VHT Twellolands op vrijdag 10 juni 2022 een schoolvolleybaltoernooi voor alle basisschoolkinderen uit groep 5 tot en met 8.  Het toernooi vindt plaats van 15:30 uur tot 18:00 uur op het sportpark van SV Voorwaarts in Twello. 
Tijdens het toernooi worden de wedstrijden gespeeld in twee categorieën, namelijk: 

  • Categorie 1: Groep 5 en 6 
  • Categorie 2: Groep 7 en 8 

De wedstrijden worden gespeeld volgens de CMV niveau 4 spelregels. 

Meedoen?
Wil je graag meedoen met het schoolvolleybaltoernooi? Dan is het de hoogste tijd om een team van minimaal vier spelers te formeren. Een team mag zowel uit jongens en meisjes bestaan. Een team inschrijven kan door op de onderstaande link te klikken. Let op! Alle teams dienen over één teambegeleider te beschikken. Deelname aan het toernooi is gratis.

Inschrijven schoolvolleybaltoernooi 

Meer informatie
Voor meer informatie of vragen over het schoolvolleybaltoernooi kan er contact opgenomen worden met buurtsportcoach Rinse Procee via 06-23596080 of rinse@voorstactief.nl

FIVB WK Volleybal Vrouwen
Het Wereldkampioenschap Volleybal Vrouwen wordt van 23 september t/m 15 oktober 2022 gehouden in Nederland en Polen. De gemeente Voorst is één van de 30 Gelderse gemeenten, die aangewezen is als official team host voor het WK Volleybal. De deelnemers uit 24 landen worden in 30 Gelderse gemeenten ondergebracht. Voor de gemeente Voorst is dat team Canada. Om het WK volleybal onder de aandacht te brengen bij de lokale bevolking, worden er de komende tijd allerlei (side) events georganiseerd. Kijk voor meer informatie over de (side) events op www.voorstactief.nl

Voorst Actief
Volg ons
Laatste berichten van Voorst Actief (alles zien)