Nieuw: Stoelgym op de Benring

Speciaal voor mensen die moeite hebben om oefeningen staand of lopend te doen is ‘stoelgym’ ontwikkeld. Door het gehele land wordt deze vorm van bewegen steeds populairder. Het klinkt misschien wat passief, maar u zult merken dat alle spiergroepen flink getraind worden en daar hebben veel ouderen profijt van. Vanaf maandag 8 april kunt u het ook gaan ervaren in de Benring te Voorst, van 11.30 uur tot 12.15 uur.

 

De stoelgym staat onder begeleiding van een professionele en enthousiaste trainster die al veel ervaring heeft op dit gebied. Met een gezellig muziekje op de achtergrond wordt er 45 minuten getraind. Zoals gezegd komt het gehele lichaam aan bod, van uw nek tot uw tenen. Alles gebeurt zittend op de stoel of staand met de stoel als steun. Specifieke conditie is niet nodig, iedereen kan meedoen naar eigen kunnen. Organisatie is in handen van Mens en Welzijn Voorst in samenwerking met De Benring.

 

Doe iedere maandag dus gezellig mee en ervaar de voordelen van stoelgym. Aanmelden is niet nodig, iedereen is welkom. De stoelgym start om 11.30 uur. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Jolanda, coördinator van De Benring, via 0575-474996.

Guus Kroes (Mens en Welzijn Voorst)
Volg mij via