Samen fietsen!

Let op: de duo-fiets is tijdelijk niet te reserveren. Een nieuwe duo-fiets is momenteel in bestelling. Verwachte levertijd; tweede week van juli.

Lekker naar buiten, met je hoofd in de wind, even een frisse neus halen. Het zijn kleine, simpele vormen van ontspanning die helaas niet voor iedereen even makkelijk te realiseren zijn. Bijvoorbeeld wanneer je minder valide bent en je sociale netwerk niet zo groot is.

Voor deze (minder valide) doelgroep biedt een duo-fiets uitkomst. Dankzij de Boks Scholten Stichting hebben we een duo-fiets kunnen aanschaffen voor de gemeente Voorst. Met andere woorden; iedereen kan van deze duo-fiets gebruik maken, mits je natuurlijk met iemand samen gaat fietsen en je een voorlichting van ons hebt gehad.

Wanneer je interesse hebt in een stukje fietsen met een oudere of wanneer je de fiets graag zou willen lenen voor eigen gebruik, neem dan contact op met Guus Kroes, de buurtsportcoach van Mens en Welzijn Voorst. Dit kan door hem te mailen of door onderstaand contactformulier in te vullen. Vervolgens wordt een afspraak gemaakt voor uitleg over de fiets en het reserveringssysteem.

Let op: op dit moment is het reserveren van de duo-fiets mogelijk van maandag t/m vrijdag van 09.00 tot 17.00 uur. Mocht er behoefte zijn om in het weekend te gaan fietsen dan horen wij dat graag.

Vraag een reserveringsaccount aan

Reserveren duo-fiets
Bel de buurtsportcoach
Mail de buurtsportcoach