Samen fietsen op een duo-fiets!

Lekker naar buiten, met je hoofd in de wind, even een frisse neus halen. Het zijn kleine, simpele vormen van ontspanning die helaas niet voor iedereen even makkelijk te realiseren zijn. Bijvoorbeeld wanneer je minder valide bent en je sociale netwerk niet zo groot is.

Voor deze (minder valide) doelgroep biedt een duo-fiets uitkomst. Dankzij de Boks Scholten Stichting hebben we een duo-fiets kunnen aanschaffen voor de gemeente Voorst. Met andere woorden; iedereen kan van deze duo-fiets gebruik maken, mits je natuurlijk met iemand samen gaat fietsen en je een voorlichting van ons hebt gehad.

Wanneer je de fiets graag zou willen huren voor eigen gebruik kan je gebruik maken van het reserveringssysteem Stichting de Koepel. Klik hiervoor op de knop ‘reserveren’ op deze pagina. Wanneer je niet eerder gebruik hebt gemaakt van de fiets krijg je eerst uitleg over het gebruik van de fiets. Neem de eerste keer ook een geldig identiteitsbewijs mee. Voor vragen kan je contact opnemen met Guus Kroes, de buurtsportcoach van Mens en Welzijn Voorst. Dit kan door hem te mailen (g.kroes@mensenwelzijn.nl) of te bellen (06-40103611).

Het huren van de fiets kost €2,- per uur. Stichting de Koepel brengt deze kosten na afloop in rekening.

Let op: op dit moment is het reserveren van de duo-fiets mogelijk van maandag t/m vrijdag van 09.00 tot 17.00 uur. Heeft u problemen met het online reserveringssysteem, download hier een handleiding.

Locatie: Maarten Tromplaan 2, 7391 KH Twello

Download handleiding voor reserveren

Meer informatie over de duo-fiets van Mens en Welzijn Voorst

Reserveer de duo-fiets
Bel de buurtsportcoach
Mail de buurtsportcoach