Zeker Bewegen komt naar het dorp Voorst

Op vrijdag 13 oktober komen Rolf Tijssen (vitaliteits- en weerbaarheidscoach) en Guus Kroes (buurtsportcoach van Mens en Welzijn Voorst) naar De Benring in Voorst om iets te vertellen over ‘Zeker Bewegen 2.0’. Dit is een 8-delige cursus welke het duo al jaren met succes organiseert. De presentatie is gratis bij te wonen en is bedoeld om uit te leggen wat de cursus inhoud. Daarnaast is het ook een moment om de animo te pijlen in het dorp. Als er voldoende mensen geïnteresseerd zijn kan de cursus namelijk ook in het dorp Voorst georganiseerd worden zeer binnenkort.

 

Voor wie?

De training is interessant en waardevol voor een brede doelgroep. “Eigenlijk voor iedereen die ouder wordt”, vertelt Guus Kroes. “Zelftrouwen en vallen staan centraal in de training. Het is voor iedereen die wel eens gevallen is en voor degene die het vallen zo lang mogelijk wil voorkomen. We bouwen de training rustig op, naar ieders eigen kunnen zodat niemand wordt overvraagd. Ikzelf word ook ouder en weet inmiddels ook hoe het is om te vallen. Maar één ding is zeker, ik ben altijd weer opgestaan! Zeker Bewegen heeft me daarbij geholpen.”

 

De presentatie op vrijdag 13 oktober start om 14.00 uur en is gratis toegankelijk. Aanmelden is niet nodig. Voor vragen kan men contact opnemen met Guus Kroes via telefoonnummer: 06-40 10 36 11 of per mail: g.kroes@mensenwelzijn.nl. Op Youtube staat nog een informatief filmpje over ‘Zeker Bewegen’. Hierin wordt duidelijk wat er zoal gedaan wordt in de cursus: Dit is ‘Zeker Bewegen’ in de gemeente Voorst – YouTube

 

Guus Kroes (Mens en Welzijn Voorst)
Volg mij via