Ontmoet Alex, onze ambassadeur aangepast sporten!

Ontmoet onze nieuwe ambassadeur voor het aangepast sporten in gemeente Voorst. Alex Frederiks is 42 jaar oud en woont in Wilp op het terrein van de Lathmer. Hij zit op wedstrijdzwemmen maar vindt wandelen en fietsen ook leuk.

Bekijk de hele video om Alex beter te leren kennen!

Waarom een ambassadeur?
Alex is een actieve sporter met een beperking en zet zich in voor Uniek Sporten en Voorst Actief. Hij zit op wedstrijdzwemmen maar vindt wandelen en fietsen ook leuk. Alex zet zich samen met Erica in om het sporten met een beperking onder de aandacht te brengen. Dit vooral binnen de gemeente Voorst.
Alex kan op zijn eigen manier een bijdrage leveren aan de bewustwording dat sporten met een beperking gewoon kan en dat de mogelijkheden om inclusief of aangepast sporten met een beperking vergroot worden.
Wij geloven dat de ervaring als sporter met een beperking anderen kan helpen om ook te gaan sporten, te blijven sporten of om aanbieders duidelijk te maken waarom het zo belangrijk is dat er sporten voor mensen met een beperking is.

Ideeën of vragen?
Heb je een (sport)vraag, idee of opmerking voor Alex of Erica (buurtsportcoach)? Bel, app of mail naar 06 18896516 of voorst@unieksporten.nl

 

Voorst Actief
Volg ons