Op weg naar een gezonder leven met De Kruidentuin en Voorst Actief!

Bij de Kruidentuin zijn we verheugd om samen met Voorst Actief van start te zijn gegaan met een spannende 10-weken durende pilot. Tijdens deze pilot zullen de medewerkers werken aan hun persoonlijke gezondheidsdoelen.

 

Lekker in je vel zitten is het resultaat van de juiste combinatie van verschillende factoren. Natuurlijk is bewegen belangrijk, maar een gezonde levensstijl speelt een cruciale rol. Goede sociale contacten, gezond eten, verstandig omgaan met roken en alcohol, en nog veel meer, dragen allemaal bij aan ons welzijn.

 

Het doel van deze pilot is om onze medewerkers te helpen minder gezondheidsproblemen te ervaren en gezondere keuzes te maken voor zichzelf.

 

Remco Bos, de buurtsportcoach van Voorst Actief, staat klaar om wekelijks individueel of in kleine groepen te werken aan een gezondere levensstijl.

 

Samen gaan we op weg naar een gezonder en gelukkiger leven! Heb je al een specifieke focus in gedachten? Wil je werken aan beweging, voeding, ontspanning, of iets anders? Laat het ons weten en we zullen je ondersteunen bij elke stap van je reis.

 

Blijf op de hoogte voor updates en inspiratie tijdens deze spannende reis naar een gezondere levensstijl!

Guus Kroes (Mens en Welzijn Voorst)
Volg mij via