Trek je Sportschoenen aan en doe mee met de Beweegtuin Duistervoorde!

woensdag 4 oktober, hebben zes sportievelingen mee gedaan met beweegtuin. Dit werd door de mensen ervaren als een geslaagde beweegervaring in de buitenlucht. Wat is er nu beter dan met een samen sporten in de frisse lucht terwijl je werkt aan je gezondheid en welzijn? Dat is precies wat je kunt verwachten bij de Beweegtuin Duistervoorde, een initiatief dat wordt ondersteund door Voorst Actief en Trefpunt Duistervoorde.

 

Iedereen  is welkom, Ongeacht het niveau van bewegen

De Beweegtuin Duistervoorde is voor iedereen toegankelijk, ongeacht je bewegingsniveau. Het maakt niet uit of je een doorgewinterde sporter bent of net begint. Het draait allemaal om plezier hebben terwijl je actief bent in de buitenlucht.

 

Gezondheid en Gezelligheid in de Buitenlucht

Op een ontspannen manier, te midden van de natuur, kun je werken aan je gezondheid. Wekelijks kun je deelnemen aan deze activiteiten onder begeleiding van Remco Bos, de buurtsportcoach van Voorst Actief.

Het programma biedt een gevarieerd scala aan oefeningen die gericht zijn op het verbeteren van balans, flexibiliteit en spierkracht. Dit zal uiteindelijk resulteren in een betere uitvoering van dagelijkse activiteiten.

Maar het gaat niet alleen om fysieke gezondheid; sociale interactie is net zo belangrijk. Samen sporten in een groep creëert een sfeer van plezier en gezelligheid. Na de training is er zelfs tijd voor een gezellig kopje koffie bij Trefpunt Duistervoorde.

 

Kom eens kijken en meedoen

Iedereen is welkom ongeacht leeftijd of bewegingsniveau. Het beste van alles is dat deelname aan deze sessies volledig kosteloos is! Het programma loopt van 4 oktober tot en met 6 december 2023 en vindt elke woensdag plaats van 10:00 uur tot 11:30 uur op het St. Maartenserf 85 in Twello. Je kunt op elk moment instappen, dus mis deze kans niet.

Voor meer informatie en eventuele vragen kun je contact opnemen met Remco Bos, buurtsportcoach van Voorst Actief, via remco@voorstactief.nl  of telefonisch/app: 06-41347618.

Laten we samen bewegen, genieten van de buitenlucht en werken aan een gezondere levensstijl. We zien je graag in de Beweegtuin Duistervoorde!

Voorst Actief
Volg ons
Laatste berichten van Voorst Actief (alles zien)