Schrijf je nu in voor de ‘Outdoor Adventure’

Onder het motto “ Lets show your outdoor skills’’ organiseert team Voorst Actief op donderdag 2 mei 2024 een outdoordag speciaal voor de jeugd in de leeftijd van 7 t/m 12 jaar. Deze stoere dag mag je zeker niet missen! De Outdoor Adventure vindt plaats bij de botenhelling op recreatiegebied Bussloo. Op het sportieve programma staan de onderdelen: zeilen, archery tag, mountainbiken, pionieren, kanovaren en suppen. De jeugd maakt op een laagdrempelige manier kennis met deze activiteiten.

De activiteiten worden verdeeld in een ochtend – en een middagprogramma:

Tijd: 10:00 uur tot 13:00 uur:

  • Blok 1: pionieren – zeilen – archery tag
  • Blok 2: kanovaren – mountainbiken – suppen

Tijd: 14:00 uur tot 17:00 uur:

  • Blok 1: pionieren – zeilen – archery tag
  • Blok 2: kanovaren – mountainbiken – suppen

Per blok kunnen er maximaal 30 kinderen meedoen. Iedere activiteit duurt 45 minuten.

Let op: Je kan je maar voor één blok, en één tijdsdeel inschrijven.

Meedoen:
Deelname is gratis. Meld je snel aan via de onderstaande link. Bij het inschrijven geef je aan met welk blok je mee wilt doen. Het is helaas niet mogelijk om met alle activiteiten mee te doen. Na inschrijving ontvang je een bevestiging van je inschrijving. Als kinderen met een vriendje of vriendinnetje willen deelnemen in dezelfde groep overleg dan even zodat je ook in dezelfde groep bent aangemeld.

Klik hier om aan te melden

Kledingtip + zwemdiploma:
Het makkelijkst is om lekker zittende (sport)kleding aan te trekken, wat vies en nat mag worden. Om mee te kunnen doen aan de Outdoor Aventure dient iedere deelnemer in het bezit te zijn van een zwemdiploma A en B!

Meer informatie:
Voor meer informatie of vragen kan er contact opgenomen worden met buurtsportcoach Rinse Procee via 06-23596080 of rinse@voorstactief.nl. Of kijk op www.voorstactief.nl.

Voorst Actief
Volg ons
Laatste berichten van Voorst Actief (alles zien)