Fitfabriek de Baard en Brodazz beach organiseren Challenge yourself oliebollenrun

Op zaterdag 30 december organiseert sportschool Fitfabriek de Baard en bar/restaurant Brodazz Beach een Challenge yourself Run / Oliebollen run bij recreatieplas Bussloo.

Elk niveau hardloper en/of wandelaar is van harte welkom. De volledige opbrengst van de inschrijving komt ten goede aan het KWF.

Om 09.00 uur zal de dag aanvangen. Eén ronde om de recreatieplas Bussloo telt 7,55 kilometer. Deelnemers kunnen vooraf bij inschrijving aangeven hoeveel rondes zij willen lopen. Deze rondes kunnen in één keer worden gerend, maar ook met tussenpauzes.

Zo is er voor iedereen en voor elk niveau de mogelijkheid om een leuke uitdaging aan te gaan. Lopers kunnen elk moment van de dag starten en om 16.00 uur is de run afgelopen.

Deelnemers zullen , als zij hun doel hebben bereikt, een mooie medaille ontvangen.

Tijdens het evenement wordt er soep en een verfrissing door Brodazz Beach verzorgd. Ook de opbrengst van drank consumpties komen volledig ten goede aan het KWF. Aanmoedigend publiek is natuurlijk van harte welkom en wordt perfect verzorgd.

Na de run is het mogelijk om een hapje te eten bij Brodazz, reserveren vooraf is gewenst. Dit kan via https://brodazzbeach.nl/

Inschrijven kan voor de Run kan op de site van de sportschool www.fitfabriekdebaard.nl of via de directe link hier!

 

Fitfabriek x Brodazz Challenge yourself run
Zaterdag 30 december
Recreatieplas Bussloo
Inschrijven via www.fitfabriekdebaard.nl/challenge-yourself-run

Zaterdag 30 december start de Oliebollenrun van Fitfabriek x Brodazz! Daag jezelf uit en steun met jouw inschrijving het KWF. De volledige opbrengst gaat naar het goede doel.

Guus Kroes (Mens en Welzijn Voorst)
Volg mij via