2e editie Voorster Volleybal Cup | Schrijf je nu in!

Wil jij het nieuwe jaar sportief beginnen? Doe dan mee met de Voorster Volleybal Cup. Team Voorst Actief organiseert op donderdag 4 januari 2024 een wijkvolleybaltoernooi voor alle inwoners uit de gemeente Voorst.

Bij de Voorster Volleybal Cup is meedoen belangrijker dan winnen. Gezellig een potje volleyballen met mensen uit jouw wijk, buurt of straat staat centraal. Om mee te kunnen doen aan de Voorster Volleybal Cup, formeer je een team van minimaal zes spelers. Een team mag bestaan uit mannen, vrouwen volleyballers en niet volleyballers. Ieder teamlid dient minimaal 16 jaar of ouder te zijn.

De Voorster Volleybal Cup vindt plaats in sporthal MFC Klarenbeek en is van 19:00 uur tot 22:00 uur. Na afloop van de wedstrijden is er gelegenheid om met elkaar gezellig een borrel te drinken. Deelname aan de Voorster Volleybal Cup is gratis. Aanmelden is verplicht en kan via de onderstaande link. Inschrijven kan tot en met vrijdag 29 december 2023. Na het aanmelden van jou team ontvang je meer informatie over het toernooi.

Klik hier om in te schrijven.

Neem voor vragen en meer informatie over de Voorster Volleybal Cup contact op met buurtsportcoach Rinse Procee via: rinse@voorstactief.nl of 06-23596080.

Voorst Actief
Volg ons
Laatste berichten van Voorst Actief (alles zien)