Bussloo breidt wagenpark uit met E-Choppers

Bussloo, 6 augustus 2020 – As we speak worden de eerste rondjes Bussloo gereden op de nieuwste aanwinst van Multi-activiteitencentrum Bussloo. Een prachtige en bovendien coronaproof toevoeging aan de meer dan 20 in – en outdoor activiteiten van het leisure bedrijf. Vanaf vandaag zijn er E-Choppers beschikbaar voor verhuur.

Touren Amerikaanse stijl

Met het uiterlijk van een populaire Amerikaanse motorfiets en elektrische aandrijving is deze bromfiets-variant een aantrekkelijke en milieuvriendelijke manier van touren. De Elektrische Steps van het bedrijf zijn deze zomer extreem populair. Reden genoeg om uit te breiden, om zo nog meer gasten een tour in de prachtige omgeving te kunnen laten beleven. Met de te huren E-Choppers en Elektrische Steps kunnen gasten genieten van een rondje Bussloo, een speciaal uitgezette route langs bezienswaardigheden in de Stedendriehoek of zelf kiezen waar ze heen willen.

Uitbreiden in coronatijd

Dat Nederland massaal op vakantie gaat in eigen land is ook op Bussloo goed te merken. Nog niet eerder bezochten zoveel “toeristen” het Multi-activiteitencentrum. Voorheen waren de maanden voor de zomervakantie druk bezet met bedrijfsfeesten en andere groepsuitjes en daarna “liep het lekker door”. Dit jaar, na een gesloten periode, is het bedrijf extra blij met de vele gasten die langskomen voor een gezellige dag. De gasten genieten op de ruim opgezette locatie met gemak op gepaste afstand en kunnen goed rekening houden met de geldende regels rondom COVID-19.

Nog meer uitbreiding

Ondertussen gaat de bouw die in april dit jaar begon gestaag door. Naar verwachting in september opent het Multi-activiteitencentrum de aanbouw van de al bestaande blokhut met hierin Glowgolf Het Wilde Westen, Oud en Nieuw Hollandse Spellen en aparte feest- en vergaderruimtes.

Tijdens de verbouwing geopend

Tijdens de verbouwing is de locatie gewoon geopend. De actuele openingstijden en nieuws over eventuele aanpassingen vanwege het coronavirus in het aanbod van de meer dan 20 in- en outdoor activiteiten kunnen worden gevonden op www.pitchputtbussloo.nl . Voor grotere groepen is het aan te raden tijdig te reserveren in verband met de grote toestroom aanvragen.

Over Multi-activiteitencentrum Pitch&Putt Bussloo

Centraal gelegen in de stedendriehoek Apeldoorn, Deventer, Zutphen ligt het multi-activiteitencentrum, welke in 2015 begon met een 27 holes Pitch&Putt Golfbaan. Inmiddels is de locatie aan het mooie meer van Bussloo uitgegroeid tot een Multi-activiteitencentrum met zo’n 30 medewerkers en een aanbod van meer dan twintig verschillende in- en outdoor activiteiten zoals Escape Rooms, Lasergame, Elektrische Step Tours en diverse golfvarianten. De ruim opgezette locatie midden in de natuur is een zeer gewilde (feest)locatie voor zowel kleine als grote groepen.

Multi-activiteitencentrum Pitch&Putt Bussloo
Laatste berichten van Multi-activiteitencentrum Pitch&Putt Bussloo (alles zien)