Bouw fase 2

Fase 2 Bouw op Bussloo van start

Bussloo, 25-6-2020 – Een stralende dag, zowel letterlijk als figuurlijk op Bussloo bij het Multi-activiteitencentrum vandaag. De aanbouw gaat na het leggen van een stevige fundering en enkele corona-gerelateerde vertragingen de lucht in. Naar verwachting in september dit jaar opent het activiteitencentrum het nieuwe gedeelte met daarin Glowgolf Het Wilde Westen.

 

Glowgolf

Er zal vanwege de prefab-bouwpanelen in een mum van tijd een serre over de gehele lengte van het pand gerealiseerd zijn, met hierop een bovenverdieping. Hier zal het spectaculaire Glowgolf Het Wilde Westen openen. Een glow-in-the-dark-minigolf variant vol blacklight en special effects uitgevoerd in Western thema.

 

Coronaproof

De bouw brengt naast ruimte voor leuke nieuwe activiteiten nog meer voordelen met zich mee. Door de verdriedubbeling in ruimte is er alle mogelijkheid om ‘coronaproof’ uitjes te organiseren voor alle soorten groepen. Ook zullen bepaalde delen van de locatie exclusief aangeboden kunnen worden aan groepen.

 

Tijdens de verbouwing geopend

Tijdens de verbouwing is de locatie gewoon geopend. De actuele openingstijden en nieuws over eventuele aanpassingen vanwege het coronavirus in het aanbod van de meer dan 20 in- en outdoor activiteiten kunnen worden gevonden op www.pitchputtbussloo.nl . Voor grotere groepen is het aan te raden tijdig te reserveren in verband met de grote toestroom aanvragen vanwege de versoepelingen vanuit de overheid.

 

Over Multi-activiteitencentrum Pitch&Putt Bussloo

Centraal gelegen in de stedendriehoek Apeldoorn, Deventer, Zutphen ligt het multi-activiteitencentrum, welke in 2005 begon met een 27 holes Pitch&Putt Golfbaan. Inmiddels is de locatie aan het mooie meer van Bussloo uitgegroeid tot een Multi-activiteitencentrum met zo’n 30 medewerkers en een aanbod van meer dan 20 verschillende in- en outdoor activiteiten zoals Escape Rooms, Lasergame, Elektrische Step Tours en diverse golfvarianten. De ruim opgezette locatie midden in de natuur is een zeer gewilde (feest)locatie voor zowel kleine als grote groepen.

Multi-activiteitencentrum Pitch&Putt Bussloo
Laatste berichten van Multi-activiteitencentrum Pitch&Putt Bussloo (alles zien)