Multi-activiteitencentum Pitch&Putt Bussloo gaat 18e seizoen in

Bussloo – 29-03-2022 – Eigenlijk doen seizoenen op Bussloo er niet meer toe. Waar er eerder

‘s winters enkel diehard Pitch&Putters te vinden waren, is er nu volop leven op Bussloo, het hele jaar door. Mede door de komst van het spiksplinternieuwe Glowgolf Het Wilde Westen.

 Inhaalfeestjes

Door corona zijn veel bedrijfsborrels en familiedagen uitgesteld. Het werd rustiger op Bussloo en het team besloot dit de afgelopen jaren goed te benutten. Er werd schoongemaakt, gerenoveerd en zelfs een complete glow-in-the-dark Minigolf gebouwd. Met meer dan 25 binnen- en buiten activiteiten is er ruimte genoeg voor (inhaal)feestjes voor iedereen. Binnen kunnen gasten Glowgolfen, Lasergamen, Pubquizen, Oud en Nieuw Hollandse Spellen spelen en ontsnappen uit Escaperooms. Ook buiten is er nog steeds uniek vermaak te vinden, met onder andere een American stijl Minigolf baan, E-Tours en natuurlijk Pitch&Putt. Eind maart start hiervan de competitie weer.

Pitch&Putt én Minigolf club

Deze par-3 golfvariant kan zowel uitstekend recreatief gespeeld worden, als in clubverband. De Pitch&Putt club op Bussloo telt inmiddels ruim 200 leden. Velen spelen mee op de clubavonden of de husselochtend. Geïnteresseerden zijn van harte welkom om eens te komen kijken. Nieuw sinds vorig jaar is Minigolf Club Bussloo. Deze officieel door De Nederlandse Minigolf Bond erkende club komt elke week samen en organiseert leuke toernooien. Wie Minigolf Club Bussloo zelf wil ervaren is welkom op de open dag op 24 april aanstaande. Meer details hierover staan binnenkort op de website van Multi-activiteitencentrum Pitch&Putt Bussloo.

Over Multi-activiteitencentrum Pitch&Putt Bussloo

Centraal gelegen in de Stedendriehoek Apeldoorn, Deventer Zutphen ligt het multi-activiteitencentrum welke in 2005 begon met een 18 holes Pitch&Putt golfbaan. Inmiddels is de locatie uitgegroeid tot een bedrijf met zo’n 30 medewerkers en een aanbod van meer dan 25 verschillende in- en outdoor activiteiten zoals Escape Rooms, Lasergame, Glowgolf, Elektrische Step- en E-Chopper Tours en diverse golfvarianten. De ruim opgezette locatie midden in de natuur is een zeer gewilde (feest)locatie voor zowel kleine als grote groepen.

Multi-activiteitencentrum Pitch&Putt Bussloo
Laatste berichten van Multi-activiteitencentrum Pitch&Putt Bussloo (alles zien)