Mooie opbrengst voor derde WSO-diner

wso-diner-07-10-16-2

De kantine van ‘de Boerehofstee’ zat weer gezellig vol.

“Bon appétit!” was een veelgehoorde uitspraak afgelopen vrijdagavond in de sfeervolle kantine van tennisvereniging ‘de Boerehofstee’ in Wilp, alwaar voor de derde keer het WSO Diner plaatsvond. De mensen van ‘Wilp Staat Op’ hadden er ook deze editie weer duidelijk werk van gemaakt. De kantine was geheel ingericht in Italiaanse sferen. De Italiaanse driekleur kwam veelvuldig terug in het interieur en ook de achtergrondmuziek was van Italiaanse huize.

 

Zo’n 28 gasten hadden vanavond een plekje gereserveerd, iets minder als de vorige edities. Zij kregen een ciabatta met pesto, rucola, carpaccio, Parmezaanse kaas en balsamico voorgeschoteld als voorgerecht. Het hoofdgerecht bestond uit verschillende verse pizza’s en pasta’s die men naar hartenlust kon opscheppen. Als dessert stond er profiterol op het menu. Tot slot kreeg men ook nog een kopje koffie of losse thee verzorgd door Van Bruggen Thee, uiteraard met een likeurtje en amandel cantuccini’s.

Er hadden zich ook weer een aantal groepen aangemeld. Leuk met z'n allen aan een grote tafel!

Er hadden zich ook weer een aantal groepen aangemeld. Leuk met z’n allen aan een grote tafel!

 

Stichting Wilp Staat Op zet zich al jaren in voor verschillende goede doelen. Begin september doken er nog 3 leden de Amsterdamse grachten in om te zwemmen in de ‘Amsterdam City Swim’ tegen de spierziekte ALS. Door het organiseren van een dergelijke evenement haalt de stichting geld op. Het diner van afgelopen vrijdag leverde uiteindelijk €213,93 op. Een mooi resultaat, aldus de organisatie. Op 10 maart van het volgende kalenderjaar staat er weer een diner op het programma. Houdt de website van Wilp Staat Op (www.wilpstaatop.nl) en onze Facebook-pagina in de gaten voor meer informatie. Wellicht tot dan!

 

Meer foto’s zijn te vinden op onze Facebook-pagina. Om deze te bekijken klikt u hier.

Wilp Staat Op
Volg ons
Laatste berichten van Wilp Staat Op (alles zien)