Mooie opbrengst Italiaanse WSO diner

Op vrijdag 20 april vond de zesde editie van het WSO diner plaats. Wederom zat ons restaurant, ditmaal in Italiaanse stijlen, helemaal vol! Vanwege het prachtige lenteweer (met zomerse temperaturen) konden we uitwijken naar de serre. Hier genoten zo’n 35 gasten van een 4 gangen diner met Italiaanse specialiteiten, zoals antipasto, pasta’s, Saltinbocca alla Romana en tiramisu. Met liefde en vakkundigheid bereid door 2 gastkoks; Franco en Henk, en met evenveel enthousiasme geserveerd door Edith en Hilde. Via deze weg willen we hen nogmaals bedanken voor hun inzet! Super bedankt!

Uiteindelijk hielden we dus €261,15 over. een prachtig bedrag dat ten goede komt aan het ‘Team Walk for Life’ dat meedoet aan de ‘Samenloop voor Hoop’ in Twello. Met WSO besloten we later ook deel te nemen aan dit evenement, maar we hadden de dames deze opbrengst reeds belooft en het is allemaal voor hetzelfde goede doel!

Enkele foto’s van deze geslaagde avond staan op onze Facebookpagina.

Iedereen bedankt voor de komst en hopelijk tot ziens bij ons volgende (culinaire) evenement; Voer bie de Boer op zaterdag 23 juni.

Wilp Staat Op
Volg ons
Laatste berichten van Wilp Staat Op (alles zien)