Multisport Klarenbeek

Onze maandelijkse column in het Voorster Nieuws:

Deze maand vertellen Roy Zweverink en Ingrid Wolters, dorpscontactpersonen in Klarenbeek, over een nieuw sportconcept dat zij hebben opgezet: MultiSport Klarenbeek.

Waarom MultiSport?
Vanaf begin september zijn wij in Klarenbeek gestart met een nieuw sportconcept: MultiSport Klarenbeek. Zoals de naam al zegt, worden er meerdere sporten aangeboden. Bij het ontwikkelen van dit sportconcept hebben wij rekening gehouden met een aantal kenmerken: de sporten moeten individueel te beoefenen zijn, de verschillende sporten moeten voornamelijk in Klarenbeek plaatsvinden en de sporten dienen voor een zo breed mogelijke doelgroep te zijn. Dit alles om mensen fit te houden/laten worden en sociale contacten te bevorderen.

Wanneer, wat en waar?
Iedere maandagavond wordt er een andere sport aangeboden gedurende een periode van zes weken, na zes weken herhaalt die cyclus zich. Het gaat hierbij steeds om individuele sporten, waaraan deelnemers van 14 jaar of ouder kunnen deelnemen. De volgende sporten maken deel uit van deze cyclus: fitness, x-core, bootcamp, mountainbiken (zomermaanden) of aquasport (wintermaanden), jazzdance en boks-/conditietraining.

De sporten worden aangeboden in, bij of vanaf het MFC aan de Bosweg 12 in Klarenbeek, met uitzondering van fitness, dit vindt plaats in Medisch Centrum De Mölle in Klarenbeek en aquasport, hiervoor wordt uitgeweken naar zwembad De Schaeck in Twello.

MultiSport strippenkaart
Deelnemen aan deze sporten kan middels een strippenkaartsysteem. Deelnemers kunnen een kaart kopen voor 10 of 20 keer. Deze kaart kan men binnen een bepaalde periode gebruiken wanneer het hen uitkomt en voor de sporten die hen aanspreken. Dus niet tijdens vakantie, ziekte/blessure of de weken dat ze even minder tijd hebben. Deelnemers zijn dus vrij om te gaan wanneer ze zelf willen. Om te voorkomen dat de groepen overvol raken, dienen zij zich wel voor iedere keer dat ze komen sporten van tevoren aan te melden. Hiervoor wordt er gewerkt met het online systeem Eventbrite, deze kan zowel via internet als via een app gebruikt worden.

Verkoopadressen MultiSport strippenkaart
De MultiSport strippenkaarten zijn te koop op een tweetal locaties in Klarenbeek. Bij Bike Totaal Wolters, Klarenbeekseweg 102 tijdens openingstijden en in het MFC op de maandagavond tussen 18.30 en 19.00 uur en op woensdagochtend van 10.00 tot 12.00 uur. De MultiSport strippenkaarten hebben de volgende tarieven € 130,- voor 20 keer en € 75,- voor 10 keer. De strippenkaarten zijn niet persoonsgebonden en geldig tot en met 31 juli 2017. Deelnemers die eenmalig zouden willen deelnemen of hun kaart vergeten zijn, betalen € 10,- per keer en kunnen dit voldoen bij aanvang van de sportactiviteit.

Voordelen MultiSport strippenkaart
Aan de MultiSport strippenkaart zijn diverse voordelen verbonden: zo krijgen strippenkaarthouders eenmalig 25% korting op fietskleding en op accessoires voor mountainbikes en racefietsen  bij Bike Totaal Wolters in Klarenbeek en 10% korting op een behandeling bij schoonheidssalon Marilooks in Klarenbeek waar ook sportmassages worden aangeboden. Daarnaast kan iedereen in het bezit van een MultiSport strippenkaart 3x gratis gebruik maken van de tennisbaan bij TV De Zweepslag (hiervoor dient men wel eerst de baan te reserveren via secretaris@tvdezweepslag.nl).

Informatie
Voor meer informatie kunt u terecht op www.facebook.com/multisportklarenbeek (ook voor niet facebookgebruikers). Voor vragen kunt u mailen naar dorpscontactpersoon@klarenbeeksbelang.nl.

Deze column, in het kader van Voorst Actief, krijgt maandelijks een plek in het Voorster Nieuws. Mocht u als aanbieder denken een leuke bijdrage hiervoor te hebben dan nodigen wij u van harte uit contact op te nemen via info@voorstactief.nl.  Uiteraard kunt u hier ook terecht met al uw vragen over Voorst Actief, hét digitale platform voor alle initiatieven en activiteiten op het gebied van sport en bewegen, cultuur en kunst en welzijn en recreatie in de gemeente Voorst. Het gebruik van www.voorstactief.nl is gratis, u hoeft slechts een account aan te vragen!

Volg ons

Voorst Actief

Een website, van en voor iedereen. Een gezamenlijk initiatief van de gemeente Voorst, buurtsportcoaches en dorpscontactpersonen. Op dit digitale platform kunnen verbindingen tot stand komen tussen burgers en organisaties.
Voorst Actief
Volg ons

Latest posts by Voorst Actief (see all)