Goede doelen ontvangen cheque tijdens WSO diner

Afgelopen zaterdag 18 november jl. organiseerde de stichting Wilp Staat Op (WSO) een diner voor 40 personen in de sfeervolle kantine van tennisvereniging ‘de Boerehofstee’ in Wilp. Het menu was geïnspireerd op de herfst. Vooraf was er een pompoenensoep, als hoofdgerecht waren er 3 soorten stamppot (boerenkool, rode bieten en snijbonen) en als toetje was griesmeel- en/of bitterkoekjespudding. Als afsluiting was er koffie met een advocaatje, pepernoten en gevuld speculaas. Dat de pannen leeg waren, er lang werd nagepraat onder het genot van een borrel, iedereen met een volle buik en een tevreden glimlach op zijn gezicht weer richting huis ging was voor de organisatie een teken dat het een succesvolle avond was en voor herhaling vatbaar. Uiteindelijk leverde het diner €315,- voor de stichting.

De opbrengst van alle activiteiten, die WSO organiseert, komt ten goede aan goede doelen, dus ook de opbrengst van deze avond. De goede doelen die WSO heeft gekozen voor 2017 zijn:

  • Stichting Ambulancewens
  • Stichting Wonderkids te Deventer
  • Duchenne Parent Project

Het diner was de laatste activiteit voor 2017 en dus een mooi moment om alle 3 de goede doelen uit te nodigen voor deze avond en hun een cheque uit te reiken. Alle goede doelen ontvingen een cheque van € 650,=. Met dit geld kunnen zij de laatste wens vervullen voor terminaal zieke mensen (Ambulancewens), mensen ondersteunen die het moeilijk vinden om een plek te veroveren in de samenleving (Wonderkids) en wetenschappers, artsen en bedrijven in beweging te krijgen om onderzoek te versnellen voor een behandeling of een geneesmiddel voor Duchenne Spierdystrofie (Duchenne parent project).

In 2018 zal WSO door gaan met het inzamelen van geld voor goede doelen. Begin 2018 zullen we de goede doelen bekend maken. Mocht iemand een goed doel onder onze aandacht willen brengen dan kan dat via wilpstaatop@gmail.com.

WSO bedankt iedereen die ons sponsort, belangeloos helpt tijdens de activiteiten en mensen die ons een warm toe draagt. Op vrijdagavond 9 maart is er weer een diner in de sfeervolle Boerehofstee te Wilp. Hopelijk tot dan!

Meerdere foto’s van het diner staan op onze Facebookpagina. Bekijk ze hier!

Wilp Staat Op
Volg ons
Laatste berichten van Wilp Staat Op (alles zien)