Even voorstellen…

Tom Spijker

Ik ben Tom Spijker, 29 jaar en ga vanaf maandag 1 oktober a.s. aan de slag als beweegcoördinator binnen de gemeente Voorst. Samen met Ismar Maglajlic (buurtsportcoach) gaan we onder de naam Voorst Actief on Tour de gemeente door om meer kinderen in beweging te krijgen. Dit doen we door gratis sport- en beweegactiviteiten te organiseren.

Ik heb acht jaar met veel plezier gewerkt als buurtsportcoach bij Accres Apeldoorn. Als buurtsportcoach draaide ik leuke projecten in verschillende wijken om de mensen in Apeldoorn meer aan het bewegen te krijgen. Naast deze werkzaamheden volg ik nog een deeltijdstudie sportmanagement bij de NCOI.

Zelf ben ik een verwend sporter. Ik volleybal in heren 4 bij SV Voorwaarts Twello en tennis bij TC De Schaeck. Sinds twee jaar ben ik ook fanatiek beachtennisser en speel samen met mijn maatje door het hele land toernooien. Ook zit ik graag op de racefiets en sta in de winter het liefst op de ski’s.

Naast het zelf sporten ben ik ook actief als vrijwilliger. Ik geef al enkele jaren volleybaltraining bij SV Voorwaarts Twello aan dames 8. Ook zit ik nog in de toernooicommissie bij de voetbal. Ieder jaar organiseren wij  met een enthousiaste groep vrijwilligers het Brinta Boys en Herman Beekmantoernooi. Verder heb ik jaren deel uitgemaakt van de jeugd- en technische commissie bij TC De Schaeck.

Ik heb ontzettend veel zin om vanaf 1 oktober aan de slag te gaan als beweegcoördinator.

Ismar Maglajlic

Mijn naam is Ismar Maglajlic, ik ben 22 jaar oud en woonachtig in Deventer. Vanaf 1 oktober aanstaande ga ik aan de slag als buurtsportcoach binnen de gemeente Voorst. De bedoeling van de functie is om gratis sport- en beweegactiviteiten voor basisschoolkinderen binnen de gemeente Voorst te organiseren. Voor mij is dit een erg mooie uitdaging en ik ben zeer verheugd om samen met Tom Spijker (beweegcoördinator), aan de slag te gaan. Onder de naam ‘Voorst actief on tour‘ en met de slogan High-Five’ zullen wij te werk gaan.

In 2017 heb ik mijn opleiding tot sportbegeleider afgerond. De opleiding Sport en Bewegen heb ik in Apeldoorn gevolgd. In het afstudeerjaar koos ik de richting BOS (Buurt Onderwijs Sport ). Tijdens deze opleiding heb ik veel ervaring opgedaan in het werken met de doelgroep basisschoolkinderen. Denk hierbij aan het verzorgen van gymlessen, Swim2Play lessen bij De Schaeck, het werken met jongeren in de wijk (Raster) etcetera.

Zelf ben ik een fanatiek sporter. Mijn passie ligt bij het (zaal)voetbal. Ik heb mijn hele leven gevoetbald op het veld, de laatste jaren deed ik dit bij SV Voorwaarts Twello in het eerste. Vanaf dit najaar heb ik de keuze gemaakt om me op het zaalvoetbal te richten. Momenteel speel ik bij Futsal Apeldoorn in de eredivisie. Op mijn 16e begon ik met zaalvoetbal bij Turkuaz in Deventer en daarnaast heb ik in het Onder 19  futsal team van Oranje gespeeld.

Naast het zaalvoetballen ben ik ook jeugdtrainer bij SV Voorwaarts Twello. Ik ben dit seizoen voor het 2e jaar trainer/coach van het Onder 13-1 team. Dit vind ik geweldig om te doen en het is zeker een wens van mij om me hierin door te ontwikkelen.

Ik verheug me er op om te beginnen als buurtsportcoach binnen de gemeente Voorst.

Ingrid de Croon
Volg
Laatste berichten van Ingrid de Croon (alles zien)