FIFA Stedendriehoek toernooi

Stedendriehoek FIFA toernooi krijgt een vervolg in 2022

Jongeren die in één van de Stedendriehoekgemeenten wonen kunnen zich weer inschrijven voor het online Stedendriehoek FIFA toernooi. Het initiatief voor dit online toernooi is een jaar geleden ontstaan uit een unieke samenwerking tussen Go Ahead Eagles en de gemeente Voorst.

Het idee voor een online activiteit voor jongeren heeft de gemeente Voorst vorig jaar met GAE besproken. Hieruit is een samenwerking ontstaan en daarbij zijn ook de andere gemeenten in de  Stedendriehoek aangehaakt. Voor de editie van 2022 heeft GAE een samenwerking met hun e-sports partner Bundled. De gemeenten Apeldoorn, Brummen, Deventer, Lochem, Zutphen en Voorst zijn betrokken bij dit event, wat op 3 januari 2022 een vervolg krijgt. Deze activiteit wordt weer veilig en verantwoord georganiseerd, de deelnemers doen online, vanuit huis mee.

Gratis deelname
Het FIFA-toernooi start maandagmiddag 3 januari 2022 om half één. Op de eerste dag vindt de poulefase van het toernooi plaats en eventueel ook de eerste ronde van de knockout-fase, afhankelijk van het aantal deelnemers. Op dinsdag 4 januari wordt weer om half één gestart en vinden de rest van de knockout-rondes en de finale plaats. “Er is in eerste instantie plek voor 256 deelnemers. De deelname is gratis en inschrijven kan via de website www.voorstactief.nl “ aldus initiator Ingrid de Croon, adviseur sport en bewegen van de gemeente Voorst.

Prijzen
Hoofdprijs: gesigneerd GAE wedstrijdshirt + € 20 Playstation Network Card (PSN)
Tweede prijs: GAE Fanpakket

🎮 𝘞𝘐𝘓 𝘑𝘌 𝘑𝘌 𝘒𝘙𝘖𝘕𝘌𝘕 𝘛𝘖𝘛 𝘍𝘐𝘍𝘈 𝘒𝘖𝘕𝘐𝘕𝘎 𝘝𝘈𝘕 𝘋𝘌 𝘚𝘛𝘌𝘋𝘌𝘕𝘋𝘙𝘐𝘌𝘏𝘖𝘌𝘒?

𝘔𝘌𝘓𝘋 𝘑𝘌 𝘏𝘐𝘌𝘙𝘖𝘕𝘋𝘌𝘙 𝘈𝘈𝘕! ⚽️

https://bundled.riv4l.com/nl/tournaments/fifa-22-toernooi-stedendriehoek/info

✅ 3 januari 12:30 uur

✅ Win leuke prijzen!

✅ Kroon jezelf tot de FIFA koning van de Stedendriehoek!

Ingrid de Croon
Volg
Laatste berichten van Ingrid de Croon (alles zien)