Van Niel doneert jubileumbedrag aan Jeugdfonds Sport Voorst

Op 4 september overhandigden Cees en Norbert van Niel van Van Niel Installatietechniek in Twello een cheque ter waarde van € 5.000 aan Stefan Groothuis, de ambassadeur van Jeugdfonds Sport en Cultuur Gelderland. Van Niel Installatietechniek vierde donderdag 21 juni j.l.haar 60-jarige jubileum en vroeg haar gasten om bij wijze van cadeau een donatie over te maken ten gunste van het Jeugdfonds Sport Voorst.

Een bedrijf runnen is ook topsport
Zowel vader als zoon hebben affiniteit met sporten. Vader Cees was een niet onverdienstelijke schaatser maar moest door fysieke problemen de topsport laten. En zoon Norbert deed een sportopleiding, was gymleraar en speelde jarenlang een aardige pot voetbal in Voorwaarts 1. Beiden maakten gaandeweg een volledige switch naar het installatiebedrijf. Cees van Niel: “Een bedrijf runnen is topsport. Het is teamwork. En na een verkeerde beslissing moet je nooit je kop laten hangen. Dat kan in de sport ook niet”. Norbert van Niel wil die topsport in het bedrijf houden zoals zijn vader die bedreven heeft: “We willen openheid en transparantie binnen het bedrijf. Pas dan is het een echt team”.

Blij en trots
Cees van Niel is verheugd met dit mooie totaalbedrag dat hun gasten ter gelegenheid van het jubileumfeest hebben overgemaakt: “Erg blij en trots zijn Norbert en ik dat wij deze cheque kunnen overhandigen aan voormalig topschaatser Stefan Groothuis en dit bedrag kunnen doneren aan het Jeugdfonds Sport Voorst!” Het Jeugdfonds Sport maakt het mogelijk dat kinderen en jongeren uit gezinnen met weinig geld, toch lid kunnen worden van een sportclub. Het Jeugdfonds Sport betaalt voor hen de contributie en in bepaalde gevallen de benodigde attributen.

 

Ambassadeur Sport & Bewegen
Laatste berichten van Ambassadeur Sport & Bewegen (alles zien)