ATB-clinic Henk Lubberding

Sinds 1993 alweer, direct na zijn profcarrière, geeft Henk Lubberding fietsclinics, thuis of op locatie. Daarmee was hij de 1e en dus trendsetter van het fenomeen clinic.
Maar Henk zijn kijk op de fietssport is niet gebaseerd op een cursus of een trainingsboek, maar op zijn jarenlange ervaring en nieuwsgierigheid naar vernieuwing en verbetering. En bovenal is voor hem een ieder gelijk ongeacht het niveau van de sporter.

ATB-clinic
Deze leerzame dag is een mengelmoes van gezelligheid, aandacht voor de sporter en natuurlijk ook actie. Gedurende deze clinics wordt o.a. aandacht besteed aan positie (houding), techniek, training en voeding. Henk zijn scherpe analytische vermogen zorgt ervoor dat hij alles ziet wat niet klopt of juist wel. Alles daarover op:  www.teambuildingmetlubberding.nl 

Bij deze biedt Henk fietsfanaten de mogelijkheid zich individueel op te geven voor een ATB-clinic onder zijn leiding. Deze clinic staat in het teken van het leren omgaan met de fiets om zo uw hobby naar een hoger plan te kunnen tillen.

Datum: zaterdag 12 maart 2022
Aanvang: 12.30 uur tot +/- 17.00 uur
Locatie: Beekbergen
Kosten: € 55 per persoon, inclusief bidon met Maxim sportdrank

VOL=VOL

Inschrijven kan door onderstaande gegevens in te vullen en te mailen naar Henk en Corina Lubberding via info@henclubberding.nl
Ook voor vragen kunt u terecht bij de mailadres.

Naam:
Adres:
Woonplaats:
Telefoon:
Email:

Ingrid de Croon
Volg
Laatste berichten van Ingrid de Croon (alles zien)