Aankondiging Avondvierdaagse Twello

Van dinsdag 9 t/m vrijdag 12 mei 2023 is het zover: de eerste Wandel4daagse voor alle basisschooljeugd in Twello! Vier avonden samen met klasgenoten en vriendjes (onder begeleiding van ouders/verzorgers) wandelen door de omgeving van Twello. Natuurlijk worden de wandelaars aan het eind van de week beloond met een welverdiende medaille en een spetterende afsluiting, waarbij iedereen van harte welkom is. Zo hopen we dat sportiviteit, plezier en genieten samenkomen!

Hulp bij ontwerp van logo
We willen van de Wandel4daagse graag een jaarlijks terugkerend evenement vóór en dóór Twello maken. Hierbij hoort ook een herkenbaar logo. Daarom roepen we alle jongens en meisjes op om hierin mee te denken. Ben je creatief, vind je het leuk om te tekenen of heb je gewoon een goed idee, laat dit dan aan ons weten! Dit kan door vóór 20 februari een mail te sturen met daarin (een foto van) jouw idee of ontwerp naar avondvierdaagse.twello@gmail.com. Wie weet wordt jouw ontwerp dan straks het jaarlijks terugkerende logo van de Twellose Avondvierdaagse!

Vrijwilligers
Om goed voorbereid te zijn, zijn we ook op zoek naar vrijwilligers of bedrijven die in de voorbereiding of tijdens de Avondvierdaagse willen ondersteunen. Dus vind je het leuk om te helpen, werk je bij een behulpzaam bedrijf of ken je een opa, oma, buurman of tante die op één of andere manier wil ondersteunen, laat dit dan weten door te mailen naar: avondvierdaagse.twello@gmail.com.

Meer informatie over het programma, de afstanden en de wijze van inschrijven volgt binnenkort via jouw school, maar noteer deze week alvast in je agenda!

Voorst Actief
Volg ons