Versterk je club met de workshops van Rabo ClubSupport!

Veel clubs spelen met vergelijkbare uitdagingen. Daarom organiseert Rabo ClubSupport van maandag 20 maart tot en met donderdag 30 maart 2023 een aantal online workshops waarin wij de meest voorkomende thema’s binnen sport- en cultuurverenigingen behandelen. Denk bijvoorbeeld aan verduurzaming, vrijwilligersmanagement en sponsorbeleid.

Online workshops Rabo ClubSupport
Tijdens de workshops delen we actuele informatie over een thema en doe je allerlei nieuwe inzichten op. Niet alleen via de kennis van de docent, maar ook door andere clubs te ontmoeten en van elkaar te leren. Na je deelname kun je de nieuwe inzichten meteen toepassen bij jouw club.

Meld je aan!
Klik op onderstaande link om het hele aanbod te bekijken en je meteen aan te melden.
[Meer info en aanmelden]

Meer weten?
Ga naar www.raboclubsupport.nl of neem contact met ons op via rabobank@nocnsf.nl.

Over Rabo ClubSupport
Clubs zijn onmisbaar. Daarom helpen wij alle sport- en cultuurverenigingen en -stichtingen in Nederland met kennis, netwerk en geld. Zo geven we als coöperatieve bank ieder jaar een deel van ons resultaat terug aan verenigingen. Daarnaast zetten we onze kennis en ons netwerk in om clubs toekomstbestendiger te maken. Dit alles doen we met onze partners NOC*NSF, LKCA, Kunstbende en verschillende sportbonden. Samen helpen we clubs met het realiseren van hun ambities. Meer weten? Lees meer op www.raboclubsupport.nl.

 

Voorst Actief
Volg ons
Laatste berichten van Voorst Actief (alles zien)