‘Zes tegen Zes’ winnaar eerste editie van de Voorster Volleybal Cup!

Op woensdag 4 januari 2023 organiseerde de buurtsportcoaches van team Voorst Actief de eerste editie van de ‘Voorster Volleybal Cup.’ De Voorster Volleybal Cup is een wijkvolleybaltoernooi voor inwoners uit de gemeente Voorst. Het toernooi maakt onderdeel uit van het programma side-events WK Volleybal Vrouwen dat in 2022 plaatsvond.

12 teams wisten de weg naar sporthal MFC Klarenbeek te vinden. De samenstelling van de teams was erg divers. Zo deden er vriendenteams, buurteams, geoefenden en niet-geoefenden volleyballers mee aan het toernooi. Er werd fanatiek gevolleybald, maar de wedstrijden verliepen bovenal sportief.

Er waren drie poules van vier teams. Na de poulewedstrijden gingen alle poulewinnaars en de beste nummer 2 door naar de halve finale. In de halve finale werd als snel duidelijk welke teams aanspraak maakten op de finale. De finale ging tussen ‘Blue Monday’ en ‘Zes tegen Zes’, waarbij ‘Zes tegen Zes’ met overtuiging de finale won.

De organisatie en de teams kijken terug op een geslaagd toernooi. Na afloop van het toernooi was de reactie dan ook: ‘Volgend jaar weer?’