Waarderingsfeest a.s. vrijdag op herhaling

Voor alle inwoners van de gemeente Voorst is er a.s. vrijdag 22 januari een herhaling van het Online Buurtwaarderingsfeest. De uitzending was afgelopen vrijdag door een stroomstoring bij RTV Veluwezoom niet via de tv te zien. “Dat gaan we rechtzetten, want iedereen moet de kans krijgen om deze uitzending te bekijken”

 

Chris Wolters van RTV Veluwezoom vertelt: “Een uiterst vervelende stroomstoring bij de samenwerkende omroepen van RTV 794 (Epe-Heerde) en VoorstVeluwezoom maakte het uitzenden onmogelijk via de tv-kanalen van Ziggo en KPN. Een dikke tegenvaller voor de tv-kijkers. Gelukkig kon het programma via Youtube (via RTV 794) wel op de computer worden gevolgd. Enkele honderden kijkers hebben deze mogelijkheid afgelopen vrijdagavond nog ontdekt”

 

De mensen die het wel hebben gezien reageerde erg enthousiast, zo laat de organisatie weten. Reacties als “erg professioneel”, “vette complimenten”, “wat een superidee” en “ik vond vooral de film van de koren ook zo mooi!” kwamen er binnen. Helaas worden deze reacties overschaduwd door de meldingen van mensen die voor de buis klaar zaten om te gaan kijken en geen beeld hadden. Daarom gaat RTV Veluwezoom het gehele programma, aanstaande vrijdag 22 januari vanaf 20.00 uur, opnieuw uitzenden. Schakel dan opnieuw in via of Ziggokanaal 36, 328 (CI+ module) en 428 (insteekmodule) en KPN 1468.

 

3000x bekeken op YouTube

De uitzending zal aanstaande vrijdag ook gestreamd worden via https://rtvvoorst.nl/kabelkrant/ en staat daarnaast ook al op YouTube. Hier kan iedereen de uitzending terugkijken wanneer hij/zij wil. Kijk op de website of Facebookpagina van Mens en Welzijn Voorst voor een link naar YouTube. Op het moment van schrijven is de uitzending al meer dan 3000 keer bekeken. Klik hier om de uitzending op YouTube te bekijken.

 

Kim en Dorothy van de VCV vinden het fijn dat iedereen in de gemeente alsnog de uitzending kan bekijken. “Afgelopen vrijdag kregen we al veel mensen aan het lachen en dansen. Dat bleek wel uit de vele foto’s en reactiesdie er voorbij kwamen. Het was een gezellige boel en dat gunnen we natuurlijk elk huishouden.”

 

Het brede pallet van entertainment blijft onveranderd: “Er is heerlijke muziek, cabaret, magie en nog veel meer. Variatie en plezier voor alle leeftijden”, lieten de dames reeds optekenen. “Zonder al teveel te verklappen, zullen er vrijwilligers van v.v. Activia, v.v. Voorst, s.v. CCW’16 en Trefpunt Duistervoorde worden verrast. Tevens zal blijken dat de gemeente Voorst heel veel muzikale inwoners heeft! Het feest zal rustig opgebouwd worden en spectaculair eindigen met een bekende Nederlandse hardstyle DJ”

Guus Kroes (Mens en Welzijn Voorst)
Volg mij via