(Beach)volleybalplezier tijdens Bussloo Beach

Op zondag 26 juni 2022 vond op recreatiegebied Bussloo het recreatieve beachvolleybaltoernooi ‘Bussloo Beach’ plaats. Dit jaar deden ruim 40 teams mee aan het toernooi. Onder het genot van een heerlijk zonnetje werd er fanatiek gevolleybald op het strand van Bussloo. “Als gevolg van de coronapandemie hebben we twee jaar lang geen toernooi kunnen organiseren. We zijn ook blij met het aantal teams dat zich heeft aangemeld voor dit toernooi’’ verteld Ante Brinkman van Bussloo Beach.

Side event WK Volleybal Vrouwen
Dit jaar maakt Bussloo Beach onderdeel uit van het programma side events WK Volleybal Vrouwen in de gemeente Voorst. In aanloop naar het WK Volleybal worden er in de gemeente Voorst diverse side events georganiseerd. Ante Brinkman geeft aan “Nadat wij hoorden dat de gemeente Voorst aangewezen is als official team host voor het WK Volleybal hebben wij gelijk contact opgenomen met de gemeente. Het WK Volleybal is een unieke kans om de volleybalsport in gemeente te promoten. Ons toernooi is hier uitermate geschikt voor, omdat we met ons toernooi een brede doelgroep bereiken.’’

Het toernooi bestond uit verschillende categorieën. In de ochtend werden de poulewedstrijden afgewerkt en in de middag vonden de finalerondes plaats. Alle winnende teams ontvingen naast hun prijs ook een toegangskaartje voor een WK wedstrijd van team Canada. De organisatie kijkt terug op een geslaagd toernooi.

FIVB WK Volleybal Vrouwen
Het Wereldkampioenschap Volleybal Vrouwen wordt van 23 september t/m 15 oktober 2022 gehouden in Nederland en Polen. De gemeente Voorst is één van de 30 Gelderse gemeenten, die aangewezen is als official team host voor het WK Volleybal. Om het WK volleybal onder de aandacht te brengen bij de lokale bevolking, worden er de komende tijd allerlei side events georganiseerd. Kijk voor meer informatie over de side events op www.voorstactief.nl.

Voorst Actief
Volg ons
Laatste berichten van Voorst Actief (alles zien)