Join de Gelderse volleybalmaand!

Gelderse volleybalmaand 2016 groot volleybalspektakel

Een maand lang staat volleybal centraal in Gelderland en ook in de gemeente Voorst tijdens de Gelderse volleybalmaand. Dit jaar met Voorst Actief collega Robert Horstink als ambassadeur van de Gelderse volleybalmaand (GVM). Het doel is om groepen jeugd en volwassenen kennis te laten maken met volleybal.

Na ruim 15 jaar als professioneel volleyballer in binnen- en buitenland te hebben gespeeld, raakte Horstink in 2014 bij zijn club Powervolley Milano geblesseerd aan zijn knie. Na drie operaties bleek terugkeren op het hoogste niveau praktisch onmogelijk. Afgelopen januari kwam dan ook het nieuws dat Horstink voorgoed stopt met volleyballen op topniveau. Helemaal stoppen met volleybal doet hij natuurlijk niet. Hij maakt deel uit van de jeugdopleiding van SV Dynamo, is ambassadeur Sport en Bewegen bij de gemeente Voorst en nu ook ambassadeur bij de Gelderse volleybalmaand.

“Op het moment dat ik gevraagd werd, had ik net besloten om niet verder te revalideren maar me te gaan richten op mijn maatschappelijke carrière”, legt Horstink uit. “Door ambassadeur van de Gelderse volleybalmaand te worden, weet ik zeker dat ik nog een aantal maanden verbonden blijf aan het Nederlandse volleybal. Bovendien grijp ik elke kans aan om het volleybal in Nederland nog beter op de kaart te zetten!”

’’Ik vind het erg mooi dat we met de Gelderse volleybalmaand in een korte periode een enorme boost weten te geven aan onze sport”, vervolgt de voormalig international. “Door middel van de clinics, evenementen en toernooien, komen er veel mensen direct in aanraking met volleybal. Bovendien vind ik het super om te zien dat het niet een eenmalig succes is, maar dat er ieder jaar weer een groot aantal verenigingen zich aansluit bij de Gelderse volleybalmaand.”

Tijdens de Gelderse volleybalmaand worden er clinics, toernooien, bijeenkomsten en andere evenementen in de provincie georganiseerd. Hiervoor hebben zich al 35 verenigingen aangemeld bij de GVM.

Als Voorster vereniging kun jij je ook aanmelden als partner. Je hebt dan de mogelijkheid de activiteiten die je rondom de Gelderse volleybalmaand organiseert (15-mei-15 juli) extra in de schijnwerpers te zetten. Daarnaast heb je de mogelijkheid gebruik te maken van diverse communicatiemiddelen, promotiematerialen en subsidiemogelijkheden via de Gelderse volleybalmaand.

De Gelderse volleybalmaand wordt georganiseerd door de NeVoBo, Gelderse volleybalverenigingen en de Gelderse Sport Federatie  met ondersteuning vanuit de provincie Gelderland, diverse gemeenten, Papendal Arnhem en TopSport Gelderland.

Ben je geïnteresseerd? Neem dan een kijkje op de website of like de Facebookpagina of volg Twitter.

Nevobo

Voorst Actief
Volg ons
Laatste berichten van Voorst Actief (alles zien)