‘Samen fietsen’, veel leuker dan alleen!

De afgelopen jaren wordt er bij goed weer door een groep mensen wekelijks een prachtige route van 20 á 30 km in de omgeving van Twello gefietst. In de fietsmaand ‘mei’ gebeurt onder leiding van fietsliefhebber Ton Huisman die expert is in het uitstippelen van deze mooie en gevarieerde routes. Vanaf 9 mei a.s. verzamelt de ‘samen fietsgroep’ zich elke woensdagochtend vanaf 09.00 uur op het Kulturhus aan het Jachtlustplein 11 in Twello. Er is eerst gelegenheid om koffie en/of thee te drinken en vanaf 09.30 uur vertrekt de groep om uiterlijk rond het middaguur weer terug te keren. Onderweg wordt er gestopt voor een kopje koffie en/of thee met wellicht wat lekkers.

Wilt u ook meefietsen, gezellig, samen met andere fietsliefhebbers? Iedereen is van harte uitgenodigd om aan te sluiten! Voor vragen over het ‘samen fietsen’ kunt u contact opnemen met Gerran Protzman, Buurtsportcoach van Mens en Welzijn Voorst: Telefoonnummer: (0571-) 277 941 E-mail: g.protzman@mensenwelzijn.nl

Volg mij

Buurtsportcoach Mens en Welzijn Voorst

De Buurtsportcoach in dienst van Stichting Mens en Welzijn Voorst richt zich op de doelgroep ouderen en vervult de functie van sociaal makelaar die sport en bewegen inzet bij het creëren van leefbare wijken en buurten.
Buurtsportcoach Mens en Welzijn Voorst
Volg mij

Latest posts by Buurtsportcoach Mens en Welzijn Voorst (see all)