Brainstormbijeenkomst Beweegtuin Duistervoorde

Vorig jaar is het met een groot aantal activiteiten gelukt om letterlijk en figuurlijk veel beweging te creëren in de Beweegtuin Duistervoorde. In aanloop naar het voorjaar en de zomermaanden willen wij als buurtsportcoaches gaan nadenken over de invulling van de beweegtuin dit jaar. Hiervoor nodigen wij zowel organisaties die werken met ouderen en/of mensen met beperkingen, als inwoners die affiniteit hebben met deze doelgroepen uit om met ons mee te denken. De bijeenkomst vindt plaats op dinsdag 13 februari van 11.00-12.00 uur in het Trefpunt Duistervoorde in Twello (Martinushof).

Wellicht zijn er mensen die het leuk vinden om iets te betekenen in de beweegtuin om zo ouderen in Twello en de rest van de gemeente Voorst te kunnen helpen richting een actiever en gezonder leven. Dit kan incidenteel zijn met een activiteit of evenement (seizoen opening bijv.), misschien wat structureler bijvoorbeeld als begeleider. Als gezegd willen we hierover graag met brainstormen, zonder verwachtingen, en wie weet lukt het zelfs om een programma tot stand te laten komen.

Omdat we graag vooraf willen weten wie er komt op 13 februari willen we mensen vragen zich op te geven bij Gerran Protzman, Buurtsportcoach van Mens en Welzijn Voorst. Dit kan zowel per mail als telefonisch: g.protzman@mensenwelzijn.nl / (0571-)277 941.

Als je er niet bij kunt zijn maar wel iets wil betekenen of aandragen, neem gerust ook contact op.

We hopen op een grote opkomst en leuke ideeën en kijken er naar uit weer iets moois neer te zetten voor de ouderen in de gemeente Voorst!

Buurtsportcoach Mens en Welzijn Voorst
Volg mij
Laatste berichten van Buurtsportcoach Mens en Welzijn Voorst (alles zien)