Stimuleringsprijs Gelders sportklimaat

Op de website van het Gelders sportakkoord lees je alle informatie en de voorwaarden waar je aan moet voldoen, om de Stimuleringsprijs Gelders sportklimaat te winnen.

Heb jij een idee om inwoners van de gemeente Voorst in beweging te brengen? Bijvoorbeeld door een hybride leeromgeving op te starten, een pumptrackbaan in de wijk of de sportvereniging in te richten voor sporters met een beperking. En wil je dat samen met anderen realiseren? De Stimuleringsprijs Gelders sportklimaat motiveert organisaties in sport, zorg, welzijn, overheid, toerisme en onderwijs om bij te dragen aan een gezond Gelders sportklimaat door middel van creatieve initiatieven en samenwerkingsverbanden. Is jouw idee € 20.000 waard? Deel het met het Gelders sportakkoord en wie weet wordt jouw project werkelijkheid!

Van 1 oktober tot 1 november 2020 kun je jouw idee insturen.

Partner: De gemeente Voorst staat nog niet als partner van het Gelders sportakkoord gepubliceerd maar formeel is het partnerschap al wel bevestigd. Het vormen van het vernieuwde Gelders sportakkoord heeft namelijk vertraging opgelopen door COVID-19.  Gezien de huidige ontwikkelingen zal het ondertekenmoment anders lopen dan men tot nu toe voor ogen had, aangezien het moeilijk in te schatten is hoe het met COVID-19 verloopt de komende maanden.

 

Ingrid de Croon
Volg
Laatste berichten van Ingrid de Croon (alles zien)