Inclusief sporten in de Nationale Sportweek 2020

Sporten is erg leuk en gezond. Het is goed voor je conditie, je wordt er vrolijk van én je kunt nieuwe sociale contacten opdoen. Toch is meedoen aan sport en plezier hebben in sport niet voor iedereen vanzelfsprekend. Mensen met een beperking ervaren soms dat zij lastiger kunnen deelnemen aan sportieve activiteiten en dat zij er minder van genieten. Een beperking hoeft echter helemaal geen belemmering te zijn, want het is voor iedereen belangrijk om te sporten.

Niet bij een speciale sportclub, maar lekker samen met de andere sporters. Ongeacht lichamelijke of geestelijke gezondheid, leeftijd, etnische achtergrond, seksuele geaardheid of sociale positie. Sport is voor iedereen!

Activiteiten in de gemeente Voorst
Tijdens de Nationale Sportweek 2020 is op dinsdag 22 september het thema Inclusief sporten.
Doe jij mee met de beweegbingo, fiets- of wandeltocht?
De activiteiten van Voorst Actief zijn zo georganiseerd dat zoveel mogelijk mensen mee kunnen doen. Neem eens een kijkje op de website van Voorst Actief voor meer informatie over de Nationale Sportweek.

Informatie en contact
Heb je vragen of kom je er niet helemaal uit voor wat betreft het sporten? Erica denkt graag met je mee! Zij is buurtsportcoach aangepast sporten van de gemeente Voorst.

Neem gerust contact op via voorst@unieksporten.nl of kijk op de website van Uniek Sporten voor meer informatie over het sportaanbod in de regio.

Voorst Actief
Volg ons
Laatste berichten van Voorst Actief (alles zien)