Plezier voor twee op een duo-fiets!

Wij kennen ze allemaal. Een familielid, een buurvrouw of gewoon een bekende uit jouw wijk. Mensen, die nog dolgraag een keer willen fietsen, maar dat niet meer alleen kunnen of durven. Bijvoorbeeld door een evenwichtsstoornis, dementie, spierziekte of omdat, door het ouder worden, fietsen niet meer zelfstandig gaat. Maar thuis zitten hoeft niet. Bij ons is een duo-fiets te huur.

 

“Met de elektrische ondersteuning van deze fiets is het duwtje in de rug al geregeld. Een paar uurtjes vrij maken in de agenda en u heeft plezier voor twee. Daarbij wonen we ook nog eens in een prachtige, fietsvriendelijke omgeving”, aldus Guus Kroes van Mens en Welzijn Voorst. De buurtsportcoach vertelt dat iedereen een fijn gevoel overhoud aan zo’n uitstapje. “Mensen komen altijd vrolijk en voldaan terug. Dat is prachtig om te zien!”

 

De fiets is er voor de Voorster gemeenschap en dus door iedereen te huren van maandag t/m vrijdag. Kijk voor meer informatie en het maken van een reservering op www.voorstactief.nl/duo-fiets. Voor eventuele aanvullende vragen kunt u terecht bij Guus Kroes, de buurtsportcoach van Mens en Welzijn Voorst. Hij is bereikbaar via g.kroes@mensenwelzijn.nl of het telefoonnummer 06 40 10 36 11.

Guus Kroes (Mens en Welzijn Voorst)
Volg mij via