Gastgezin voor één avond? Meld je aan voor Meet & Eat!

Opnieuw Meet & Eat – Gastgezin voor een avond – op vrijdag 6 oktober in Twello

We hebben al 2 bijzondere ontmoetingsavonden achter de rug en organiseren daarom ook graag een volgende Meet & Eat avond. Voor vrijdag 6 oktober 2017 zoeken we weer diverse gastgezinnen, die hun huis en tafel open stellen voor vluchtelingen!

Vluchtelingen die in de gemeente Voorst wonen zijn door de overheid erkend. Ze willen graag inburgeren en deelnemen aan de samenleving. Vluchtelingenwerk begeleidt hen hierbij. Veel van deze nieuwe plaatsgenoten vinden het fijn om andere mensen uit hun eigen woonplaats te leren kennen. Samen eten is een mooie manier om elkaar te ontmoeten en te integreren.

Is er bij u thuis plek aan tafel en vindt u het leuk om zo iets voor de ander te kunnen betekenen? Meld u dan aan als gastgezin via www.stichtingpresent.nl/deventer/gastgezin. U kunt zelf aangeven voor hoeveel mensen er plaats is aan uw tafel.

Een gastgezin haalt de gasten op vrijdag 6 oktober rond 17.00 uur op bij het kantoor van Vluchtelingenwerk (Torenbosch 10) en gaat vervolgens samen met haar gasten naar huis. In uw huis gaat u samen eten (of eerst nog koken). Daarna is er misschien nog gelegenheid voor een kopje thee, een spel, een wandeling of …  Uiterlijk 21.00 uur brengt u uw gasten terug naar het kantoor van Vluchtelingenwerk.

De vorige Meet & Eat in Twello was dit voorjaar. Toen waren er zo’n 15 gastgezinnen Present. Zij waardeerden de avond gemiddeld met een 8,5. De gasten hebben het ook enorm gewaardeerd. Een paar reacties:

  • “Het was voor mij een mooie ervaring kennis te maken met een Hollandse familie in een Hollands huis.”
  • “We vonden het spannend. Maar we werden gastvrij ontvangen en de sfeer was prima.”

We hopen ook nu weer op veel enthousiasme en interesse om mee te doen aan Meet & Eat. Na 6 oktober bent u een ervaring rijker!

Stichting Present Deventer
Volg ons
Laatste berichten van Stichting Present Deventer (alles zien)