Vrouwenteam Jeu de boules in Terwolde

Sinds de aanleg van een jeu de boules baan in Terwolde bij het Multifunctionele accommodatie (MFA) de Olde Schole zijn de fanatieke jeu de boules mannen daar niet meer weg te denken. Een schot in de roos voor het dorp want sinds de baan is aangelegd zijn er ook nieuwe banden ontstaan tussen de bewoners in ons dorp. Aangezien er 1 baan is en de animo groter wordt hebben een stel fanatieke vrouwen het initiatief genomen om ook een ochtend te plannen voor een spelletje jeu de boules. Zo gezegd, zo gedaan en afgelopen dinsdagochtend is de eerste jeu de boules bal gegooid door de dames. De spelregels moeten ze nog even onder de knie krijgen maar als ze in topvorm zijn dagen ze de manlijke jeu de boules uit voor een wedstrijdje ! De mannen beoefenen deze serieuze sport (zoals ze dat zelf noemen) elke woensdagochtend om 10.00 uur. Ook hier kunnen manlijke dorpsbewoners aanhaken als ze dat leuk vinden. Als dorpscontactpersoon kijk ik nu al uit naar de eerste wedstrijd van de mannen tegen de vrouwen. Zet hem op vrouwen, we gaan er tegen die tijd een gezellige happening van maken!.

Lijkt het je ook leuk om gewoon even gezellig een balletje te gooien of vind je het leuk om te komen kijken en even te kletsen met een bak koffie? Kom dan ook op dinsdag of woensdagochtend naar de Olde Schole, aanvang 10.00 uur.

Wil je meer informatie over deze ochtend of heb je andere vragen/leuke ideeën of informatie nodig waar je geen weg mee weet? Stuur dan een mail naar dorpscontactpersoon@terwolde.net. De dorpscontactpersoon uit Terwolde kan je misschien helpen aan meer informatie of je in contact brengen met de juiste personen, verenigingen of instanties.

 

Dorpscontactpersoon Terwolde
Like ons
Laatste berichten van Dorpscontactpersoon Terwolde (alles zien)