Verdien ook tot 25.000 euro leefbaarheidssubsidie!

Het nieuw aan te leggen podium/buitenlokaal en boomspeeltoestel op het Speelplein van Brede School Antonius de Vecht en de verschillende projecten van Teuge Leeft! hebben bij de Provincie Gelderland een leefbaarheidssubsidie aangevraagd en gekregen. Deze subsidie bedraagt tussen de 10.000 en 25.000 euro en kan aangevraagd worden door projecten die de leefbaarheid in de omgeving verbeteren.


Kijk op leefbaarheid.gelderland.nl

Zomertour

Op de foto v.l.n.r. Anne Pannekoek en Ellen de Haan van Brede School Antonius de Vecht, Lucas Harbers van Algemeen Belang Teuge en Bas van den Hoogen van Gemeente Voorst tijdens de Zomertour Leefbaarheid in Empe

Heb jij ook een droom voor jouw omgeving, maar ontbreken de middelen om deze droom waar te maken? Kijk dan eens op de website leefbaarheid.gelderland.nl. Daar staan allerlei voorbeelden van door de Provincie ondersteunde leefbaarheidsprojecten. En loop je tegen knelpunten aan in je project? Dan is er de Leefbaarheidsalliantie Gelderland die je van advies en ondersteuning kan voorzien bij de subsidieaanvraag of bijvoorbeeld het maken van een projectplan.

Wil je met de Gemeente Voorst eens sparren over jouw project? Neem dan contact op met Bas van den Hoogen, Coördinator Maatschappelijke initiatieven, via e-mailadres b.vandenhoogen@voorst.nl of via telefoonnummer 0571-279911. Kijk ook even op de website van de provincie Gelderland voor aanvullende informatie.

Bas van den Hoogen

Coördinator Maatschappelijke Initiatieven
Gemeente Voorst
Bas van den Hoogen

Latest posts by Bas van den Hoogen (see all)