Nieuwe data ‘In balans met je vrijwilligerswerk’

Om meer mensen de gelegenheid te geven zich aan te melden voor de cursus In balans met je vrijwilligerswerk, zijn de data veranderd!

In balans met je vrijwilligerswerk

Een cursus voor vrijwilligers om mentaal weerbaarder te worden

 Deze (Corona) tijd vraagt veel van ons allemaal. De onzekerheid, het vele thuiszitten, minder sociale contacten en activiteiten, zorgen over Corona en mensen die ziek zijn (geweest). Het kan moeilijk zijn om in deze tijd in balans te blijven. Daarom organiseert Impluz, in samenwerking met de Vrijwilligerscentrale Voorst, deze training.

 

In de training In balans met je vrijwilligerswerk, leert u wat u zelf kunt doen om tegenslagen die we allemaal op ons pad krijgen, beter te verdragen en om er anders mee om te gaan waardoor u zich prettiger voelt. Door oefeningen en handvatten leert u om uw balans te (her)vinden.

 

Wat kunt u doen?

Om grip op uw leven te krijgen is het belangrijk om u te richten op de problemen waar u wel invloed op hebt. Door anders om te gaan met de problemen waar tegenaan loopt kunt u zich weer sterker gaan voelen, krijgt u meer zelfvertrouwen en kan u zich energieker gaan voelen.

 

In deze training krijgt u handvatten om (beter) om te gaan met stress en spanning, met slaapproblemen, met negatieve gedachten en leert u hoe u een (betere) balans tussen draaglast en draagkracht kunt verkrijgen.

 

Informatie en aanmelding

Deelname aan de cursus is gratis voor vrijwilligers uit de gemeente Voorst.

 

Nieuwe data:  Dinsdag 11, 18 en 25 mei, en 1 juni 19:00 – 21:00 uur

De cursus is in principe online. Wanneer de maatregelen het toelaten zullen we elkaar fysiek ontmoeten.

Vooraf vindt er een telefonische kennismaking plaats.

 

Voor meer inhoudelijke informatie kunt u bellen met Marij Doornebosch:
06-32453629 of mailen naar: m.doornebosch@impluz.nl

Voor aanmelden kunt u bellen met Dorothy den Boer: 0652878277
of mailen naar: d.denboer@mensenwelzijn.nl

Mens en Welzijn Voorst
Volg