BenB Landgoed Matanze maakt kans op Seasons BenB van 2018

25 B&B’s uit Nederland en België zijn geselecteerd door #Seasons. Met trots mogen wij zeggen dat ook wij als kleine B&B uit de Gemeente Voorst zijn geselecteerd!

Herten in de voortuin
matanze.nl 
Genieten van het uitzicht op de weide met edelherten, damherten, moeflons en ezels. Om vervolgens een wandeling te maken door de Engelse landschapstuin en in het dampende water van de hottub te stappen. Het historische Landgoed Matanze, aan de oevers van de IJssel, is de perfecte plek om te onthaasten. In de voormalige dienstwoning is een mooi gastenverblijf met vier logeerkamers en een gezamenlijke woonkamer ingericht.

Stemt u ook op B&B Landgoed Matanze?. Wij verloten een overnachting voor 2 personen als u op ons stemt: http://wshe.es/OOWPcRdo

 

Like ons

Dorpscontactpersoon Terwolde

Terwolde is een klein dorp, gelegen aan de linker oever van de IJssel tussen Deventer en Apeldoorn in de provincie Gelderland en telt ruim 1820 inwoners. Dorpsbelangen Terwolde is er voor en namens de inwoners van het dorp. Voor jong en oud, voor groot en klein. Samen met ons dorpscontactpersoon en diverse werkgroepen maakt Dorpsbelangen zich sterk voor het uitbreiden van de leefbaarheid van het dorp op diverse gebieden. Samen met de leden, de vele vrijwilligers, de hulp van het bedrijfsleven, de gemeente Voorst en de sponsoren wordt er getoond waar een klein dorp als Terwolde groot in kan zijn.

Mocht u vragen of ideeën hebben of misschien wel belangstelling voor een vrijwilligersfunctie, neemt u dan gerust contact met ons dorpscontactpersoon op email: dorpscontactpersoon@terwolde.net. Of bij vragen van bestuurlijke inhoud naar secretariaat@terwolde.net
Dorpscontactpersoon Terwolde
Like ons

Latest posts by Dorpscontactpersoon Terwolde (see all)