Jeu de boules voor vrouwen in Terwolde

Nu ook jeu de boules voor vrouwen in Terwolde. Kom ook a.s. dinsdag naar de jeu de boules baan bij het Dorpshuis in Terwolde.

Aanvang 10.00 uur. Na afloop gezellig na kletsen met een kop koffie. En als de dames het onder de knie hebben dagen ze de mannen in Terwolde uit voor een wedstrijd !

Like ons

Dorpscontactpersoon Terwolde

Terwolde is een klein dorp, gelegen aan de linker oever van de IJssel tussen Deventer en Apeldoorn in de provincie Gelderland en telt ruim 1820 inwoners. Dorpsbelangen Terwolde is er voor en namens de inwoners van het dorp. Voor jong en oud, voor groot en klein. Samen met ons dorpscontactpersoon en diverse werkgroepen maakt Dorpsbelangen zich sterk voor het uitbreiden van de leefbaarheid van het dorp op diverse gebieden. Samen met de leden, de vele vrijwilligers, de hulp van het bedrijfsleven, de gemeente Voorst en de sponsoren wordt er getoond waar een klein dorp als Terwolde groot in kan zijn.

Mocht u vragen of ideeën hebben of misschien wel belangstelling voor een vrijwilligersfunctie, neemt u dan gerust contact met ons dorpscontactpersoon op email: dorpscontactpersoon@terwolde.net. Of bij vragen van bestuurlijke inhoud naar secretariaat@terwolde.net
Dorpscontactpersoon Terwolde
Like ons

Latest posts by Dorpscontactpersoon Terwolde (see all)