Binnenkort krijgt u een ‘kijkje in de kernen’

Onze maandelijkse column in het Voorster Nieuws:

Binnenkort geven Wilp, Posterenk, Terwolde en Klarenbeek hun inwoners en andere geïnteresseerden een digitaal ‘kijkje’ in de dorpskernen. De dorpscontactpersonen en vrijwilligers van de deelnemende kernen werken samen met medewerkers van IJsseldal Wonen en de Stichting Mens en Welzijn Voorst als zogenaamde ‘dorpssupporters’ aan de realisatie van een eigen online dorpsplein genaamd ‘Kijk in de Kernen’. Het online dorpsplein ‘Kijk in de Kernen’ is een verzamelpunt voor dorpsnieuws, activiteiten op de dorpsagenda en oproepen vanuit uw dorpskern. Bewoners komen hier online makkelijk met elkaar in contact en leren elkaar beter kennen. Welke bedrijven zijn actief in uw dorpskern, welke vergunningen worden er afgegeven in uw woonomgeving, welke verenigingen zijn er in uw dorpskern? Op ‘Kijk in de Kernen’ vindt u binnenkort al deze informatie. Ook Team Voorst Actief gaat u tegenkomen op ‘Kijk in de Kernen, daarnaast gaat er de nodige samenhang bestaan tussen dit platform en ons huidige digitale platform.

Neemt uw dorpskern nog niet deel en wilt u als dorpssupporter met uw dorp aanhaken? Laat het ons weten en neem contact op met Bas van den Hoogen: b.vandenhoogen@voorst.nl.

Deze column, in het kader van Voorst Actief, krijgt maandelijks een plek in het Voorster Nieuws. Mocht u als aanbieder denken een leuke bijdrage hiervoor te hebben dan nodigen wij u van harte uit contact op te nemen via
info@voorstactief.nl. Uiteraard kunt u hier ook terecht met al uw vragen over Voorst Actief, hét digitale platform voor alle initiatieven en activiteiten op het gebied van sport en bewegen, cultuur en kunst en welzijn en recreatie in de gemeente Voorst. Het gebruik van www.voorstactief.nl is gratis, u hoeft slechts een account aan te vragen!

Voorst Actief
Volg ons
Laatste berichten van Voorst Actief (alles zien)