1e training ‘Meidenvoetbalschool Steden3Hoek’ bij SC Klarenbeek

Vanaf vrijdag 6 april start wederom de Meidenvoetbalschool Steden3Hoek op het hoofdveld van sc Klarenbeek. Deze tien trainingen zijn voor alle voetballende meiden uit de regio toegankelijk. Meer informatie en kortingsacties staan op

De trainingen worden verzorgd door ex-prof Kirsten Bakker en beginnen om 18.00 uur telkens op de vrijdagen. Voor 10 trainingen betaal je € 100,- en kom je met een vriendin of meerdere teamgenoten, dan volgt er € 5,- korting. Meiden van de thuisvereniging sc Klarenbeek hebben een speciale kortingsprijs van € 85,-.

Voor informatie ben ik te bereiken via joost@meidenvoetbalschooltwente.nl en 06-22748605.

Meiden in de leeftijd van zeven tot zestien jaar krijgen de mogelijkheid om elke vrijdagmiddag vijf kwartier te trainen onder leiding van (oud)trainers en (oud)speelsters van FC Twente Vrouwen en andere ervaren voetbaltrainers en –trainsters. Uiteraard wordt er, samen met andere enthousiaste en gemotiveerde voetbalsters, een gevarieerd trainingsprogramma afgewerkt. Tijdens de trainingen is er veel persoonlijke aandacht voor alle deelneemsters, omdat een trainer met maximaal vijf speelsters aan de slag gaat. Een module bestaat uit een totaal van tien voetbaltrainingen, waarbij de deelneemsters worden ingedeeld op basis van leeftijd en niveau.

De module van tien trainingen onder leiding van o.a. oud-FC Twente en oud- PEC Zwolle speelster Kirsten Bakker.

Voor meer informatie en de kortingsacties voor 2-tallen en vanaf 5-tallen kun je op onze website terecht of contact opnemen met Joost du Gardijn op 06-22748605. We hopen jullie te begroeten op onze leuke trainingen.

Meiden voetballen bij onze Meidenvoetbalschool met meiden. Dit levert veel plezier op en lachende gezichten in een veilige sportomgeving. Hierbij staat individuele aandacht hoog in ons vaandel en proberen we het voor allen leuk, leerzaam en uitdagend te maken. We trainen op techniek, balbehandeling, aannemen en verwerken van de bal, passen en trappen en natuurlijk in partijvormen. Gedurende vijf kwartier zullen de meiden stappen maken gedurende de 10 trainingen. We hopen op jullie komst.

 

Meidenvoetbalschool Twente
Volg ons