Doe mee met DE BUDDY OBSTACLE RUN op 7 juli 2018.

Er komt een sportief evenement “de Buddy Obstacle Run” en dit evenement combineert sportieve uitdaging en spel door het gezamenlijk overwinnen van hindernissen. In een prachtig natuurgebied rond Zutphen ligt het parcours dat door bos en water loopt en waarin je te maken krijgt met diverse hindernissen. Je wordt uitgedaagd om deze hindernissen te overwinnen. Dat kun je alleen doen, maar natuurlijk ook met je vader, moeder, broers of zussen. Of misschien wil je met wat vriendjes en vriendinnetjes deze wedstrijd samen gaan doen. Het zou ook een heel origineel verjaardagspartijtje kunnen zijn of een sportieve familiedag.

Je kunt kiezen uit twee afstanden. Er is een 3 km parcours en een 7 km parcours.
Er doen ook jeugdige gehandicapte deelnemers mee. Zij hebben een eigen parcours en worden geholpen door buddy’s. Je sport dus samen met gehandicapten, want wij vinden: IEDEREEN MAG MEEDOEN!

Vanaf 12 jaar mag je je alleen opgeven. Ben je jonger dan 12 jaar, dan moet je je opgeven samen met een volwassene.

Wil jij je opgeven en/of meer informatie?
Kijk dan gauw op onze website: www.buddyrun.nl of volg ons op facebook: https://www.facebook.com/buddyobstaclerun/ en vergeet ons niet te liken!
Leuk weetje! Met dit evenement vragen wij meer aandacht voor de ziekte Batten.

Kinderen met Batten worden op jonge leeftijd rolstoelafhankelijk, verliezen het vermogen tot communiceren en hebben een levensverwachting tussen de 15 en 25 jaar. Er is (nog) geen medicijn en geen behandeling mogelijk voor deze ziekte. Samen kunnen we hier verandering in brengen door de extra opbrengsten via sponsoring van de deelnemers en/of andere acties voor 100% ten goede te laten komen aan wetenschappelijk onderzoek naar deze ziekte.

WIL JIJ EEN SPANNENDE DAG MET VEEL PLEZIER BELEVEN? GEEF JE OP, NU!

Volg ons

Voorst Actief

Een website, van en voor iedereen. Een gezamenlijk initiatief van de gemeente Voorst, buurtsportcoaches en dorpscontactpersonen. Op dit digitale platform kunnen verbindingen tot stand komen tussen burgers en organisaties.
Voorst Actief
Volg ons

Latest posts by Voorst Actief (see all)