Mega Muziek MarathonMet nog enkele weken te gaan zijn de voorbereidingen in volle gang voor het muziekspektakel de Mega Muziek Marathon. Een 12 uur durende marathon vol muziek georganiseerd in het kader van het 115 jarige jubileum van muziekvereniging Ons Genoegen uit Terwolde.

Inmiddels zijn de 2 podia gevuld met non-stop een diversiteit aan muziek van o.a. fanfareorkesten, slagwerkgroepen en malletbands, verschillende koren, muziekensembles en het Muziekpodium van OBS de Bongerd. Met andere woorden, een totaalprogramma voor elke (muziek)liefhebber. Het complete programma

Muziek is voor en van iedereen en Ons Genoegen wil graag een maatschappelijke functie vervullen in deze. In het kader hiervan is er een sponsoractie verbonden aan de Mega Muziek Marathon. Inmiddels zijn er al sponsorgelden binnen en worden er de komende weken verschillende acties gehouden om meer sponsorgeld binnen te halen. De opbrengsten/sponsorgelden van dit evenement komen allen ten gunste aan Stichting Tamara. Deze stichting uit Terwolde, zet zich in voor goede doelen binnen de regio maar ook ver daarbuiten. Meer informatie over deze stichting is te vinden op www.stichtingtamara.nl

In september is Ons Genoegen, in samenwerking met basisschool de Bongerd, het project Muziek in de Klas begonnen. Leden van Ons Genoegen geven gedurende 7 weken muziekles op school en tijdens deze weken gaan de kinderen zingen, dansen (o.a. op klompen), bewegen en (slagwerk)instrumenten bespelen én maken. Speciaal voor Muziek in de Klas is er op podium 2 om 15.00u het Muziekpodium OBS de Bongerd gereserveerd, waar de deelnemende schooljeugd gezamenlijk het project afsluiten met spetterde optredens! Zeker de moeite waard om te komen kijken en luisteren naar alle enthousiaste leerlingen en begeleiders! Muziek in de Klas is ook Muziek voor Stichting Tamara. De kinderen kunnen zich laten sponsoren en de opbrengst komt eveneens ten gunste van Stichting Tamara.

De Marathon wordt om 20.00u afgesloten op podium 1 met een spetterende muzikale finale waar ruim 100 musici een non-stop programma ten gehore zullen brengen. Kortom: Een groots sluitstuk van een groots evenement! Tijdens deze finale zal ook het (voorlopige) eindbedrag van de sponsoractie bekend gemaakt worden en aangeboden worden aan Stichting Tamara.

De gehele dag is de entree gratis en kunt u volop genieten van alle muzikaliteit. Dit alles onder het genot van een drankje en een hapje verzorgd door dorpshuis d’Olde Schole en Brasserie Kriebelz. Ook zij sponsoren dit evenement door een deel van de opbrengst te schenken aan Stichting Tamara.

Kijk voor alle nieuwtjes en acties op onze Facebookpagina en onze website. Wij nodigen u van harte uit op 17 oktober in het MFA Terwolde.

Hopelijk tot 17 oktober, muzikale groet Ons Genoegen

volg ons

Muziekvereniging Ons Genoegen Terwolde

Ons Genoegen is een enthousiaste club waarbij naast het plezier in samen muziek maken gezelligheid en het verenigingsleven erg belangrijk zijn.
Muziekvereniging Ons Genoegen Terwolde
volg ons

Latest posts by Muziekvereniging Ons Genoegen Terwolde (see all)