Wat doe jij op Burendag?

Burendag is een jaarlijks terugkerend feest dat je samen viert met de buurt op de 4e zaterdag in september. Dit jaar vieren we Burendag op 26 september. Het is een dag waarop je gezellig samen komt en waarbij veel mensen iets goeds doen voor elkaar en de buurt.

10 jaar
2015 is een bijzonder jaar. Burendag bestaat namelijk 10 jaar en dat mag gevierd worden! Wat ooit begon als een dag waarop 500 buurten meededen, is uitgegroeid tot een landelijk fenomeen. Inmiddels vieren ieder jaar bijna 1 miljoen mensen Burendag. Dit is jouw moment om samen met de buurt een mooi jubileumfeest op te zetten.

Ontmoeting
Buurten worden leuker, socialer en veiliger als buren elkaar ontmoeten en zich samen inzetten voor hun buurt. Douwe Egberts en het Oranje Fonds ondersteunen je daar graag in.

Douwe Egberts
Douwe Egberts brengt buren met elkaar in contact, met een goede kop koffie. Met koffie kun je echt even de tijd nemen voor je buren. Koffie is voor buren het begin voor het leggen en versterken van de contacten. En die contacten zijn de basis voor een leuke Burendag!

Oranje Fonds
Het Oranje Fonds steunt sociale initiatieven en bevordert zo contact en verbinding tussen groepen mensen. Ook met Burendag willen wij mensen dichter bij elkaar brengen.

Meer informatie: website burendag

Wat doe jij op Burendag?

DEEL JE TIP en WIN een TAART!

Heb je vaker Burendag gevierd? Heb je ook een tip voor de rest van Nederland? Bijvoorbeeld hoe je de buurt enthousiast maakt om aan Burendag mee te doen? Of leuke ideeën voor een Burendagactiviteit? Deel jouw Burendag tip en maak kans op een taart voor de hele buurt. Dat wordt een extra leuke Burendag dit jaar!

Deel je tip

 

Voorst Actief
Volg ons
Laatste berichten van Voorst Actief (alles zien)