Sfeervolle afsluiting van jubileumjaar

Ons Genoegen 115, een bijzonder jaar

Het jubileumjaar 2015 van muziekvereniging Ons Genoegen loopt alweer op zijn eind. Een prachtig jaar waar de vereniging uitgebreid haar 115 jarige verjaardag heeft gevierd met als bijzondere opening de kerstmusical Kerst brengt Vrienden in samenwerking met de basisschool. De vereniging heeft haar passie gedeeld met de vele bezoekers tijdens OG, een Passie in mei. Maar ook tijdens de Mega Muziek Marathon op 17 oktober met de vele deelnemers, ruim 100 muzikanten. Muziek is de passie van de vereniging die door velen wordt gedeeld en beleefd, een passie die al 115 jaar deel uit maakt van het dorpsgebeuren in Terwolde.

Inloop kerstconcert 20 december

Zondag 20 december staat alweer de laatste muzikale activiteit van het jubileumjaar op de agenda. De Protestantse Kerk van Terwolde is deze middag het decor voor (kerst) muziek, gezelligheid en kerstsferen. Naast de welbekende kerstliederen kunt u genieten van prachtige luistermuziek, akoestische muziek met zang en moderne muziek. Ons Genoegen nodigt u uit om te komen genieten van de verschillende ensembles, koren en orkesten. Voor u zullen optreden de orkesten van Excelsior Twello en Ons Genoegen, zangvereniging Eendracht uit Terwolde, leerlingen van Muziekles van Rob, het gelegenheid duo Amanda Leurink en Menno Voois, gospelkoor Re;Vision uit Nunspeet en het OG saxofoonensemble.
Speciaal voor de kinderen is er een knutseltafel met allerlei leuke kerst)knutselspullen waar zij de mooiste creaties kunnen maken terwijl u geniet van muziek, een heerlijke kop warme chocomel, glühwein of iets anders.
Loop gezellig binnen in de verwarmde kerk op 20 december tussen 14.00u en 17.00u en laat u trakteren op een middag vol muziek.

2016, een nieuw jaar

Ook in 2016 gaat Ons Genoegen natuurlijk door met het delen en uitleven van haar passie. Zo gaat de vereniging nog intensiever samenwerken met de basisschool de Bongerd, zowel binnenschools als buitenschools. Na 115 jaar ziet de vereniging het nog steeds als haar taak om de passie en kennis van muziek door te geven aan de volgende generatie.

De vereniging gaat nog actiever op zoek naar nieuwe muzikanten, zowel jong als oud. De vereniging zet haar ‘deuren’ open voor een ieder die eens wil proeven aan de passie van muziek maken. Nieuwe muzikanten kunnen een gedegen muziekopleiding krijgen bij Ons Genoegen, individueel en in ensembles. ‘Oude’ muzikanten kunnen proeven aan het wederom oppakken van dat ene instrument, of juist een nieuw instrument door projectgewijs eens mee te doen aan een concert o.i.d.

Schroom niet en kom eens binnenlopen op een dinsdag- of donderdagavond en vraag naar de mogelijkheden of stel uw vraag via onsgenoegen.connie@upcmail.nl. Algemene informatie kunt u vinden op www.onsgenoegenterwolde.nl

 

Muziekvereniging Ons Genoegen Terwolde
volg ons
Laatste berichten van Muziekvereniging Ons Genoegen Terwolde (alles zien)