Muzikale reis vanaf Luchthaven Ons Genoegen

Altijd al eens op één dag van Duitsland naar de Carribean willen vliegen met tussenstops in Oostenrijk, Rusland en Verenigde Staten? En ondertussen ook nog de continenten Antarctica en Afrika bezoeken? Op 20 november krijgt u de kans om mee te gaan op deze muzikale reis.

Vertrekkend vanaf Luchthaven Ons Genoegen vliegt u samen met het orkest naar verschillende landen, steden en werelddelen over de hele aardbol. De muzikale reis start met een skivakantie in het mooie Beieren, waarna er door wordt gevlogen naar verschillende landen in Europa om een beetje cultuur te snuiven. De reis vervolgt zich langs ijsschotsen, leeuwen, olifanten, cowboys en indianen. U gaat zelfs op een complete Carribean Journey. En dat alles op in één middag!

Het startpunt (en tevens eindpunt) is luchthaven Ons Genoegen, vertrekhal de Bongerd Welsum (het dorpshuis) om 15.00u. U kunt ‘inchecken’ vanaf 14.30 uur en vergeet niet uw paspoort mee te nemen.

volg ons

Muziekvereniging Ons Genoegen Terwolde

Ons Genoegen is een enthousiaste club waarbij naast het plezier in samen muziek maken gezelligheid en het verenigingsleven erg belangrijk zijn.
Muziekvereniging Ons Genoegen Terwolde
volg ons

Latest posts by Muziekvereniging Ons Genoegen Terwolde (see all)