Doe mee aan de Vrijwilligers-Actiefmarkt!

Op 6 oktober organiseert de VrijwilligersCentrale Voorst (VCV) de vrijwilligers-actiefmarkt op de nieuwe locatie van Mens en Welzijn Voorst in Twello. Naast het werven van vrijwilligers voor je eigen vereniging en organisatie is het ook een mooi moment om elkaar te ontmoeten en met elkaar mee te kijken.

Kom bijvoorbeeld kennis maken met “Kijk in de Kernen” of de Beursvloer. Maar ook zullen er ondersteunende organisaties uit de gemeente  Voorst aanwezig zijn. Gewoon eens kennismaken en in gesprek gaan, wat kunnen zij betekenen voor jouw organisatie of vereniging.

Uit Wilp komt de pizza-piaggio van Ivicini met heerlijke pizzapunten. Er zijn workshops voor de ontspanning, maar ook om kennis op te doen. Misschien kunnen jullie als vereniging iets betekenen met een workshop of muziek?

De aanmeldingen lopen al binnen maar er is natuurlijk ook nog plek voor jullie vereniging of organisatie! Niet alleen voor het werven maar ook ben je welkom om als vereniging, organisatie of stichting om informatie te komen delen.

Aanmelden via: vrijwilligerscentrale@mensenwelzijn.nl

Vrijwilligerscentralevoorst
Laatste berichten van Vrijwilligerscentralevoorst (alles zien)