Voorronde NK Knikkeren in Twello

Het mooie weer komt er aan en dit betekent dat het knikkerseizoen op het punt van beginnen staat! Op woensdag 20 april 2022 organiseert team Voorst Actief een voorronde van het Nederlands Kampioenschap Knikkeren op het Marktplein in Twello. Word jij de Knikkerkampioen van de gemeente Voorst?

NK Knikkeren
Ieder jaar worden in verschillende gemeenten voorrondes georganiseerd voor het NK Knikkeren. Iedereen in de leeftijd van 6 tot en met 12 jaar kan meedoen met de voorronde van het NK Knikkeren. Speel wedstrijdjes tegen andere kinderen en wie weet word jij de kampioen knikkeren van onze gemeente. Voor de kinderen uit de gemeente Voorst is dit een unieke kans om zich te kwalificeren voor de landelijke finale. De beste zestien knikkeraars van de gemeente Voorst mogen meedoen met de landelijke finale op (datum nog niet bekend) in Ouwehands Dierenpark.

  • Datum: woensdag 20 april 2022
  • Tijd: 14:00 uur tot 17:00 uur
  • Locatie: Marktplein Twello

Klik hier voor de spelregels van het NK Knikkeren.

Aanmelden
Kinderen in de leeftijd 6 tot en met 12 jaar kunnen zich vanaf maandag 21 maart 2022 gratis inschrijven via de website van het NK Knikkeren.

Inschrijven NK Knikkeren

Meer informatie
Voor meer informatie over het NK Knikkeren kun je contact opnemen met onze beweegcoördinator, Tom Spijker via 06-48031070 of tom@voorstactief.nl

Voorst Actief
Volg ons
Laatste berichten van Voorst Actief (alles zien)