Duofiets voor de bewoners van Zozijn

De dag van de bewoners van Den Hazelenberg begint veelal binnenshuis, een herkenbaar ritueel voor velen in Nederland. Echter, verschillende binnen activiteiten kunnen snel spanning veroorzaken bij de bewoners. Een uitstapje naar buiten blijkt vaak de oplossing, bij voorkeur in beweging en in de frisse buitenlucht. Hier komt de duofiets als een welkome uitkomst om de hoek kijken.

De duofiets biedt bewoners en begeleiders de gelegenheid om een sterke band te smeden terwijl ze samen genieten van een gezonde, rustgevende activiteit in de buitenlucht. Tijdens het fietsen ontstaat een perfecte gelegenheid om op een andere manier de dialoog aan te gaan, iets wat centraal staat in de grondhouding van Zozijn.

Deze buitengewone actie van Voorst Actief overstijgt alle verwachtingen.

Niet alleen heeft het een nieuwe duofiets mogelijk gemaakt, maar het opent ook nieuwe perspectieven voor de bewoners van Den Hazelenberg.

Zelfs vriendelijke stedelijke kernen als Wilp, Voorst en Twello zijn nu binnen fietsbereik.

In de toekomst wordt er ook nauwer samengewerkt met buurtsportcoach Remco Bos. Deze samenwerking belooft verdere verrijking van de activiteiten voor de bewoners van Zozijn.

“We zijn enorm dankbaar voor deze buitengewone inspanning,” verklaart Rob Inklaar, namens allen bij Den Hazelenberg.

 

VA_beheer
Laatste berichten van VA_beheer (alles zien)